جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني نارگيلي
-(2 Body) 
شيريني نارگيلي
Visitor 1271
Category: دنياي فن آوري
کره / 90 گرم
وانيل / ½ قاشق چايخوري
پودرشکر / (55 گرم)1/4 پيمانه
زرده تخم مرغ / 1 عدد
آرد معمولي / (150 گرم)1 پيمانه
آرد ذرت /(35 گرم)1/4 پيمانه
پودر نارگيل / 1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي لايه وسط کيک:
پودر نارگيل / (180 گرم) 2 پيمانه
پودر شکر / (220 گرم) 1 پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 2 عدد
گيلاس شکرپوش خردشده / (125 گرم) ½ پيمانه
موادلازم براي تهيه کرم:
خاکه قند / (160 گرم) 1 پيمانه
کره نرم شده / 20 گرم
شير / تقريبا 1 قاشق غذاخوري

شيريني نارگيلي

قالبي به ابعاد 29×19 سانتي متر را چرب مي کنيم وداخل آن را با کاغذ شيريني پزي طوري مي پوشانيم که ديواره هاي قالب را هم در برگيرد. کره،وانيل، شکر و زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شوند. آردهاي الک شده را هم باآنهامخلوط مي کنيم خمير را روي سطحي آغشته به آرد، به آرامي ورمي دهيم تا نرم ويکدست شود. نيمي از خمير را در قالب آماده شده پهن مي کنيم و روي آن را با مواد لايه وسط کيک مي پوشانيم. باقيمانده خمير را روي کاغذ شيريني پزي باز مي کنيم تا حدي که روي لايه وسطي را بپوشاند. سپس خمير را روي لايه وسط مي گذاريم، لبه هاي آن را مرتب مي کنيم و قالب را مدت 30 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا برشته شود. سپس بيرون آورده مي گذاريم خنک شود. روي آن را با کرم مي پوشانيم و بعد پودر نارگيل را روي آن مي پاشيم.
تهيه لايه وسط:
کليه مواد را داخل ظرف متوسطي مي ريزيم و با همزن خوب هم مي زنيم.
تهيه کرم:
خاکه قند الک شده را در ظرف نسوزي مي ريزيم و کره و شير لازم را اضافه مي کنيم، خوب مخلوط مي کنيم تا خمير سفتي بدست آيد. چنانچه دوست داريد مي توانيد رنگ خوراکي به آن بزنيد. ظرف را روي قابلمه محتوي آب داغ مي گذاريم، هم مي زنيم تا کرم مانند شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image