جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت نارگيلي با کرم ليمويي
-(3 Body) 
بيسکويت نارگيلي با کرم ليمويي
Visitor 1231
Category: دنياي فن آوري
موادلازم براي تهيه حدود 20 عدد بيسکويت:
کره / 90 گرم
وانيل / ½ قاشق چايخوري
پودر شکر / (55 گرم) ¼ پيمانه
آرد معمولي / (150 گرم)1 پيمانه
آب / تقريبا 2 قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ / 1عدد
پودر نارگيل / 2 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تهيه مايه پرکننده:
آب / (80 ميلي ليتر) 1/3 پيمانه
زرده تخم مرغ / 1 عدد
پودر شکر / 1 قاشق غذاخوري
کره نرم شده / 20 گرم
آرد ذرت / 3 قاشق چايخوري
آب ليمو / 1 قاشق غذاخوري

بيسکويت نارگيلي با کرم ليمويي

کره، وانيل و شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شوند. آرد الک شده و آب لازم را مي ريزيم و مجددا مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطح آغشته به آرد ورز مي دهيم تا کاملا يکدست شود، آنرا مي پوشانيم و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم. خمير را روي کاغذهاي شيريني پزي به ضخامت 3 ميليمتر باز مي کنيم، سپس 20 دايره 5 سانتي متري قالب مي زنيم. وسط اين دايره ه را از مرکز به اندازه يک دايره کوچک حدوداً2/5 سانتيمتر مي بريم تا سوراخي در وسط آن ايجاد شود. مجددا با بقيه خمير 20 دايره 5 سانتي متري قالب مي زنيم. همه دايره ها را به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم روي دايره هايي که مرکز آنها سوراخ است را با قلم مو سفيده تخم مرغ مي ماليم و نارگيل مي پاشيم و به مدت 10 دقيقه سيني را در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. بيسکويت ها را بيرون مي آوريم و پس از سرد شدن آنها را دوتا دوتا روي هم قرار مي دهيم طوري که يک دايره کامل و يک دايره که مرکز آن سوراخ است روي هم قرار گرفته و مواد پر کننده بين آنها قرار گيرد.
طرز تهيه مايه پرکننده:
آب، زرده تخم مرغ، شکر و کره را در ظرف کوچکي مي ريزيم آبليمو و آرد ذرت را نيز اضافه مي کنيم. روي حرارت مي گذاريم، همچنان هم مي زنيم تا مخلوط به جوش آيد و کاملا غليظ شود، روي آن را مي پوشانيم و مي گذاريم تا خنک شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image