موادلازم براي تهيه حدود 20 عدد بيسکويت:
کره / 90 گرم
وانيل / ½ قاشق چايخوري
پودر شکر / (55 گرم) ¼ پيمانه
آرد معمولي / (150 گرم)1 پيمانه
آب / تقريبا 2 قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ / 1عدد
پودر نارگيل / 2 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تهيه مايه پرکننده:
آب / (80 ميلي ليتر) 1/3 پيمانه
زرده تخم مرغ / 1 عدد
پودر شکر / 1 قاشق غذاخوري
کره نرم شده / 20 گرم
آرد ذرت / 3 قاشق چايخوري
آب ليمو / 1 قاشق غذاخوري
کره، وانيل و شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شوند. آرد الک شده و آب لازم را مي ريزيم و مجددا مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطح آغشته به آرد ورز مي دهيم تا کاملا يکدست شود، آنرا مي پوشانيم و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم. خمير را روي کاغذهاي شيريني پزي به ضخامت 3 ميليمتر باز مي کنيم، سپس 20 دايره 5 سانتي متري قالب مي زنيم. وسط اين دايره ه را از مرکز به اندازه يک دايره کوچک حدوداً2/5 سانتيمتر مي بريم تا سوراخي در وسط آن ايجاد شود. مجددا با بقيه خمير 20 دايره 5 سانتي متري قالب مي زنيم. همه دايره ها را به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم روي دايره هايي که مرکز آنها سوراخ است را با قلم مو سفيده تخم مرغ مي ماليم و نارگيل مي پاشيم و به مدت 10 دقيقه سيني را در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. بيسکويت ها را بيرون مي آوريم و پس از سرد شدن آنها را دوتا دوتا روي هم قرار مي دهيم طوري که يک دايره کامل و يک دايره که مرکز آن سوراخ است روي هم قرار گرفته و مواد پر کننده بين آنها قرار گيرد.
طرز تهيه مايه پرکننده:
آب، زرده تخم مرغ، شکر و کره را در ظرف کوچکي مي ريزيم آبليمو و آرد ذرت را نيز اضافه مي کنيم. روي حرارت مي گذاريم، همچنان هم مي زنيم تا مخلوط به جوش آيد و کاملا غليظ شود، روي آن را مي پوشانيم و مي گذاريم تا خنک شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت