مواد لازم:
 بادمجان متوسط : 1 كيلوگرم
 گوشت چرخكرده :300 گرم 
 پياز سرخ شده : 1 عدد
 فلفل دلمه اي : 1 عدد
 ژامبون گوشت : يك دوم پيمانه 
 رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپخوري 
 نمك، فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم 
 سس سفيد : 1 پيمانه 
 پنير موزارلا : 150 گرم  

 روش تهيه:
 فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد روشن كنيد. بادمجان ها را پوست بگيريد و داخل شكم آنها را برش بزنيد. سپس داخل آب نمك به مدت يك ساعت قرار دهيد تا نرم شوند. بعد آنها را خارج و خشك نماييد.
 گوشت را به همراه پياز سرخ شده، فلفل دلمه اي، ژامبون خرد شده، رب گوجه فرنگي، نمك و ادويه تفت دهيد و كمي آب اضافه كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا سس غليظي به دست آيد و آب گوشت تبخير شود. حالا مواد را داخل شكم بادمجان بريزيد و در ظرف پيركس كه از قبل چرب شده است، بچينيد. روي بادمجان ها را سس سفيد بريزيد و سپس با پنير بپوشانيد. اكنون ظرف خوراك را در طبقه وسط فر به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا سطح پنير طلايي شود. 
منبع:نشريه دنياي تغذيه، شماره 91.