جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراك بادمجان
-(4 Body) 
خوراك بادمجان
Visitor 1070
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
بادمجان متوسط : 1 كيلوگرم
گوشت چرخكرده :300 گرم
پياز سرخ شده : 1 عدد
فلفل دلمه اي : 1 عدد
ژامبون گوشت : يك دوم پيمانه
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم
سس سفيد : 1 پيمانه
پنير موزارلا : 150 گرم

خوراك بادمجان

روش تهيه:
فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد روشن كنيد. بادمجان ها را پوست بگيريد و داخل شكم آنها را برش بزنيد. سپس داخل آب نمك به مدت يك ساعت قرار دهيد تا نرم شوند. بعد آنها را خارج و خشك نماييد.
گوشت را به همراه پياز سرخ شده، فلفل دلمه اي، ژامبون خرد شده، رب گوجه فرنگي، نمك و ادويه تفت دهيد و كمي آب اضافه كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا سس غليظي به دست آيد و آب گوشت تبخير شود. حالا مواد را داخل شكم بادمجان بريزيد و در ظرف پيركس كه از قبل چرب شده است، بچينيد. روي بادمجان ها را سس سفيد بريزيد و سپس با پنير بپوشانيد. اكنون ظرف خوراك را در طبقه وسط فر به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا سطح پنير طلايي شود.
منبع:نشريه دنياي تغذيه، شماره 91.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image