مواد لازم:
بادمجان متوسط : 1 كيلوگرم
گوشت چرخكرده :300 گرم
پياز سرخ شده : 1 عدد
فلفل دلمه اي : 1 عدد
ژامبون گوشت : يك دوم پيمانه
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم
سس سفيد : 1 پيمانه
پنير موزارلا : 150 گرم
روش تهيه:
فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد روشن كنيد. بادمجان ها را پوست بگيريد و داخل شكم آنها را برش بزنيد. سپس داخل آب نمك به مدت يك ساعت قرار دهيد تا نرم شوند. بعد آنها را خارج و خشك نماييد.
گوشت را به همراه پياز سرخ شده، فلفل دلمه اي، ژامبون خرد شده، رب گوجه فرنگي، نمك و ادويه تفت دهيد و كمي آب اضافه كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا سس غليظي به دست آيد و آب گوشت تبخير شود. حالا مواد را داخل شكم بادمجان بريزيد و در ظرف پيركس كه از قبل چرب شده است، بچينيد. روي بادمجان ها را سس سفيد بريزيد و سپس با پنير بپوشانيد. اكنون ظرف خوراك را در طبقه وسط فر به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا سطح پنير طلايي شود.
منبع:نشريه دنياي تغذيه، شماره 91.