جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلو سبزواري
-(6 Body) 
پلو سبزواري
Visitor 1216
Category: دنياي فن آوري
انرژي كل 2500 كيلوكالري
مواد لازم:
پياز داغ : 3 قاشق سوپخوري
فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم
گوشت مغز ران : 500 گرم
لوبيا چشم بلبلي : 1 پيمانه
لپه : يك دوم پيمانه
عدس : 1 پيمانه
برنج : 3 پيمانه
زعفران حل كرده 1 قاشق سوپخوري
كشمش : يك دوم پيمانه

 پلو سبزواري

روش تهيه:
پياز داغ را با مقداري روغن روي حرارت قرار دهيد و فلفل و زردچوبه را به آن بيفزاييد تا گرم شود. گوشت را به صورت ريز خرد نماييد و به پياز اضافه كنيد. سپس به ميزان لازم آب به آن بيفزاييد و زمان دهيد تا گوشت پخته شود و آب آن تبخير گردد. آنگاه لوبيا چشم بلبلي را (كه از شب قبل با مقداري آب خيس نموده ايد) روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود. لپه و عدس را نيز جداگانه با مقداري آب روي حرارت قرار دهيد تا پخته شوند. سپس آب حبوبات را خارج كنيد و آنها را به گوشت بيفزاييد و كمي تفت دهيد. حالا نمك غذا را اندازه نماييد. اكنون برنج را كه از 3 ساعت قبل خيس نموده ايد، در آب جوش بريزيد و پس از آن كه نرم شد، آبكش كنيد. كف قابلمه مورد نظر را روغن و آب جوش بريزيد و براي ته ديگ نان در كف قابلمه بگذاريد. برنج را به همراه تركيب گوشت و حبوبات به صورت لايه لايه در قابلمه ريخته، زعفران را روي برنج بريزيد و برنج را دم بگذاريد. پس از نيم ساعت برنج شما آماده مي باشد. برنج را در ديس مورد نظر بريزيد و روي آن را با كشمش تفت داده تزيين نماييد.
يادآوري 1: به جاي لپه مي توان از ماش نيز استفاده نمود.
يادآوري 2: براي تزيين غذا در صورت دلخواه، مقدري خلال پرتقال نيز به برنج اضافه كنيد.
منبع: نشريه دنياي تغذيه، شماره 91.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image