انرژي كل 2500 كيلوكالري 
 مواد لازم:
 پياز داغ : 3 قاشق سوپخوري 
 فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم 
 گوشت مغز ران : 500 گرم 
 لوبيا چشم بلبلي : 1 پيمانه 
 لپه : يك دوم پيمانه 
 عدس : 1 پيمانه 
 برنج : 3 پيمانه 
 زعفران حل كرده 1 قاشق سوپخوري 
 كشمش : يك دوم پيمانه  

 روش تهيه:
 پياز داغ را با مقداري روغن روي حرارت قرار دهيد و فلفل و زردچوبه را به آن بيفزاييد تا گرم شود. گوشت را به صورت ريز خرد نماييد و به پياز اضافه كنيد. سپس به ميزان لازم آب به آن بيفزاييد و زمان دهيد تا گوشت پخته شود و آب آن تبخير گردد. آنگاه لوبيا چشم بلبلي را (كه از شب قبل با مقداري آب خيس نموده ايد) روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود. لپه و عدس را نيز جداگانه با مقداري آب روي حرارت قرار دهيد تا پخته شوند. سپس آب حبوبات را خارج كنيد و آنها را به گوشت بيفزاييد و كمي تفت دهيد. حالا نمك غذا را اندازه نماييد. اكنون برنج را كه از 3 ساعت قبل خيس نموده ايد، در آب جوش بريزيد و پس از آن كه نرم شد، آبكش كنيد. كف قابلمه مورد نظر را روغن و آب جوش بريزيد و براي ته ديگ نان در كف قابلمه بگذاريد. برنج را به همراه تركيب گوشت و حبوبات به صورت لايه لايه در قابلمه ريخته، زعفران را روي برنج بريزيد و برنج را دم بگذاريد. پس از نيم ساعت برنج شما آماده مي باشد. برنج را در ديس مورد نظر بريزيد و روي آن را با كشمش تفت داده تزيين نماييد.
 يادآوري 1: به جاي لپه مي توان از ماش نيز استفاده نمود.
 يادآوري 2: براي تزيين غذا در صورت دلخواه، مقدري خلال پرتقال نيز به برنج اضافه كنيد. 
منبع: نشريه دنياي تغذيه، شماره 91.