گوشت چرخکرده:500 گرم
سير رنده شده: 3 حبه
جعفري خرد شده: 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 2 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مغز نان باگت: 1 پيمانه
شير: نصف پيمانه
پودر پنير پارميسان: 2 قاشق سوپخوري
پنير فيلافيلا:100 گرم
پودر سوخاري: 1 پيمانه
پودر آويشن يا اورگانو: 1 قاشق چاي خوري
گوجه فرنگي: 4-5 عدد
قارچ دگمه اي يا صدفي:200 گرم
روش تهيه :
گوشت چرخکرده را در کاسه اي بريزيد و سير، جعفري، تخم مرغ ، نمک و فلفل را نيز به آن بيفزاييد و کاملا ورز دهيد. سپس مغز نان باگت را در شير بخيسانيد و به مواد بالا اضافه نماييد. در پايان، پودر پنير پارميسان را بيفراييد و ورز دهيد. حالا به اندازه يک گردو از مواد گوشتي برداريد، يک حبه از پنير فيلا فيلا خرد شده در وسط کوفته قرار دهيد و کوفته را به دور آن گرد کنيد. آرد سوخاري را با پودر آويشن مخلوط کنيد و کوفته ها را در آرد سوخاري بغلتانيد. سپس آنها را در روغن داغ کنيد. گوجه فرنگي ها را نيز رنده نماييد و در قابلمه اي بريزيد. اکنون قارچ ها را ورقه کنيد و با آبليمو و روغن تفت دهيد و به گوجه فرنگي ها بيفزاييد. در پايان کوفته ها را درون سس گوجه فرنگي و قارچ قرار دهيد تا مزه دار و کاملا پخته شوند.
منبع:نشريه دنياي تغذيه- ش 96