جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوفته پل پتا
-(8 Body) 
کوفته پل پتا
Visitor 1117
Category: دنياي فن آوري
گوشت چرخکرده:500 گرم
سير رنده شده: 3 حبه
جعفري خرد شده: 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 2 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مغز نان باگت: 1 پيمانه
شير: نصف پيمانه
پودر پنير پارميسان: 2 قاشق سوپخوري
پنير فيلافيلا:100 گرم
پودر سوخاري: 1 پيمانه
پودر آويشن يا اورگانو: 1 قاشق چاي خوري
گوجه فرنگي: 4-5 عدد
قارچ دگمه اي يا صدفي:200 گرم

کوفته پل پتا

روش تهيه :
گوشت چرخکرده را در کاسه اي بريزيد و سير، جعفري، تخم مرغ ، نمک و فلفل را نيز به آن بيفزاييد و کاملا ورز دهيد. سپس مغز نان باگت را در شير بخيسانيد و به مواد بالا اضافه نماييد. در پايان، پودر پنير پارميسان را بيفراييد و ورز دهيد. حالا به اندازه يک گردو از مواد گوشتي برداريد، يک حبه از پنير فيلا فيلا خرد شده در وسط کوفته قرار دهيد و کوفته را به دور آن گرد کنيد. آرد سوخاري را با پودر آويشن مخلوط کنيد و کوفته ها را در آرد سوخاري بغلتانيد. سپس آنها را در روغن داغ کنيد. گوجه فرنگي ها را نيز رنده نماييد و در قابلمه اي بريزيد. اکنون قارچ ها را ورقه کنيد و با آبليمو و روغن تفت دهيد و به گوجه فرنگي ها بيفزاييد. در پايان کوفته ها را درون سس گوجه فرنگي و قارچ قرار دهيد تا مزه دار و کاملا پخته شوند.
منبع:نشريه دنياي تغذيه- ش 96
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image