گوشت چرخکرده:500 گرم 
 سير رنده شده: 3 حبه
 جعفري خرد شده: 3 قاشق سوپخوري
 تخم مرغ: 2 عدد
 نمک و فلفل: به مقدار لازم
 مغز نان باگت: 1 پيمانه 
 شير: نصف پيمانه 
 پودر پنير پارميسان: 2 قاشق سوپخوري
 پنير فيلافيلا:100 گرم
 پودر سوخاري: 1 پيمانه 
 پودر آويشن يا اورگانو: 1 قاشق چاي خوري 
 گوجه فرنگي: 4-5 عدد
 قارچ دگمه اي يا صدفي:200 گرم 

 روش تهيه :
 گوشت چرخکرده را در کاسه اي بريزيد و سير، جعفري، تخم مرغ ، نمک و فلفل را نيز به آن بيفزاييد و کاملا ورز دهيد. سپس مغز نان باگت را در شير بخيسانيد و به مواد بالا اضافه نماييد. در پايان، پودر پنير پارميسان را بيفراييد و ورز دهيد. حالا به اندازه يک گردو از مواد گوشتي برداريد، يک حبه از پنير فيلا فيلا خرد شده در وسط کوفته قرار دهيد و کوفته را به دور آن گرد کنيد. آرد سوخاري را با پودر آويشن مخلوط کنيد و کوفته ها را در آرد سوخاري بغلتانيد. سپس آنها را در روغن داغ کنيد. گوجه فرنگي ها را نيز رنده نماييد و در قابلمه اي بريزيد. اکنون قارچ ها را ورقه کنيد و با آبليمو و روغن تفت دهيد و به گوجه فرنگي ها بيفزاييد. در پايان کوفته ها را درون سس گوجه فرنگي و قارچ قرار دهيد تا مزه دار و کاملا پخته شوند. 
منبع:نشريه دنياي تغذيه- ش 96