جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كيك باقلوا (ميان پر)
-(6 Body) 
كيك باقلوا (ميان پر)
Visitor 1166
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

تخم مرغ / 5 عدد
روغن جامد ذوب شده / يك پيمانه
ماست / يك پيمانه
شكر / يك پيمانه
آرد / 3 پيمانه
وانيل / يك هشتم قاشق مرباخوري
بيكينگ پودر / يك قاشق مرباخوري
پودر پسته و نارگيل / براي تزيين

مواد مياني:
 

گردوي نيم كوب / يك پيمانه
شكر / يكدوم پيمانه
دارچين / 2 قاشق مرباخوري
هل سائيده / يك قاشق مرباخوري

مواد شهد:
 

شكر / 2 پيمانه
آب / يك پيمانه
گلاب / يك چهارم پيمانه
محلول زعفران / 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
 

براي تهيه مواد مياني تمام مواد لازم را با هم مخلوط كنيد.
مواد مورد نياز شهد را نيز مخلوط كرده و روي گاز قرار دهيد تا جوشيده و به غلظت كافي برسد. فر را با 180 درجه ي سانتي گراد از يك ربع قبل گرم كرده، كف قالب گرد به قطر 11/5 سانتيم تر و ارتفاع 3/5 سانتي متر را كاغذ روغني انداخته و كف و ديواره قالب را با برس و كمي روغن مايع چرب كنيد.
مواد را اندازه گيري كرده و تخم مرغ ها را دانه دانه در ظرفي شكسته و با همزن برقي در حدي كه مخلوط شوند، بزنيد. شكر را نيز افزوده و در حدي كه سفيد و كش دار شود بزنيد. وانيل، ماست و روغن جامد را همزمان اضافه كرده و يك دور با همزن بزنيد.
بيكينگ پودر را به آردي كه سه بار الك شده اضافه و مخلوط كنيد. آرد را به مايه اصلي افزوده و يك دور با همزن برقي آرد را هم بزنيد تا مخلوط شده و گلوله نداشته باشد.
نيمي از مواد را كف قالب ريخته و مواد مياني را كه كاملاً مخلوط شده روي آن بپاشيد. بعد مابقي مواد كيك را روي آن ريخته و 2 بار قالب را آرام به زمين بزنيد تا تمامي سطح قالب يك دست از مايه پر شود. قالب را به مدت 45 دقيقه در فري كه آماده است قرار داده بعد به مدت 5 دقيقه هم گريل بالا را روشن كنيد تا روي كيك كاملا طلايي شود. بعد از خارج كردن از فر و كمي سرد شدن شهد آماده را با قلم مو را روي كيك بماليد. بعد كيك را برش داده و شهد را يك جا روي كيك بدهيد به طوري كه شهد به عمق كيك برسد. در آخر با پودر پسته و نارگيل تزيين كنيد.

نكته:
 

ـ اين دستور 1000 گرم كربوهيدرات، 90 گرم پروتئين، 230 گرم چربي و 6430 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image