مواد لازم:
  
 شير پرچرب / يك پيمانه 
 برنج/ يك پيمانه 
 آب / 3 پيمانه 
 پوست پرتقال / 50 گرم 
 پوست سيب / 50 گرم 
 چوب دارچين / 2 عدد 
 شيرعسل / يك پيمانه 
 خامه / يك پيمانه 
 شيرنارگيل / 50 گرم 
 پودر دارچين / به مقدار لازم 
 بادام / 60 گرم  

 
 طرز تهيه:
  
 آب را در يك قابلمه ريخته و پوست پرتقال، پوست سيب و چوب دارچين را اضافه كرده و برنج شسته شده را بيافزاييد و حرارت دهيد تا آب برنج بخار شود. بعد شير پرچرب را اضافه كنيد تا برنج آماده شده و خوب پخته شود. شير نارگيل را اضافه كنيد. در آخر شيرعسل و خامه را نيز اضافه كرده و با بادام و پودر دارچين تزئين كنيد. 
نكته:
  
 ـ اين دستور 360 گرم كربوهيدرات، 65 گرم پروتئين، 180 گرم چربي و 3320 كيلوكالري انرژي دارد. 
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71