مواد لازم براي 3 نفر:
  
 انجير خشك / 15 عدد، در آب خيسانده 
 شير / 300 گرم 
 پودر شكر / يك پيمانه 
 آرد نشاسته / يك سوم پيمانه 
 پسته يا گردو/ براي تزيين، پودر شده  

 طرز تهيه:
  
 شير را روي حرارت بگذاريد تا به جوش آيد. سپس انجير را اضافه كنيد. آرد نشاسته را با آب سرد شسته (سردشو كنيد) و داخل قابلمه بريزيد و مدام هم بزنيد. پودر شكر را ريخته و وقتي مواد جا افتاد در مخلوط كن بريزيد تا پوره شود، سپس در پياله ها بريزيد و روي آن را با پسته يا گردو تزيين كنيد. 
نكته:
  
 1ـ اين دستور داراي 1990 كيلوكالري انژري دارد، 645 گرم كربوهيدرات، 17 گرم پروتئين و 7 گرم چربي مي باشد.
 2ـ آب انجير را دور نريزيد بلكه در ليوان ريخته و قبل از اينكه بخواهيد افطار كنيد آب انجير را ميل كنيد كه براي كاهش كلسترول و رفع يبوست مفيد است و خواب را هم تنظيم مي كند.
 3ـ در مراكش اين دسر را براي افطار ميل مي كنند. 
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71