مواد لازم:
آرد / 325 گرم
مايه خمير / 6 گرم
نمك / نصف قاشق مرباخوري
آب ولرم / 210 ميلي ليتر
روغن زيتون / يك قاشق غذاخوري
زيتون بدون هسته / 115 گرم
طرز تهيه:
در ظرف مناسبي آرد، نمك و مايه خمير را ريخته، وسط آن را گود كنيد. سپس آب ولرم و روغن زيتون را در وسط آرد ريخته و خمير كنيد. خمير را روي سطح تميزي به مدت 8 تا 10 دقيقه ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. كاسه مناسبي را چرب كرده و خمير را داخل آن بگذاريد. روي خمير را پوشانه، در جاي گرمي به مدت يك ساعت قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شود. سپس خمير را از ظرف خارج و آن را به سطح آرد پاشي شده منتقل كرده و زيتون خرد شده را اضافه كرده و ورز دهيد تا زيتون ها به خمير بچسبند. مجدداً روي خمير را بپوشانيد و 5 دقيقه استراحت دهيد. سپس خمير را شكل داده و داخل سيني فر چرب شده قرار دهيد. بر روي خمير با چاقوي تيزي شكاف هاي عميقي كشيده و آن را بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود. سپس با استفاده از برس روي آن تخم مرغ ماليده و در فر از پيش گرم شده با دماي 200 درجه سانتي گراد به مدت 35 دقيقه يا تا زماني كه سطح آن طلائي شود، قرار دهيد تا بپزد. سپس روي پنجره ي سيمي قرار دهيد تا خنك شود.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71