جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان زيتون يوناني
-(7 Body) 
نان زيتون يوناني
Visitor 1171
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

آرد / 325 گرم
مايه خمير / 6 گرم
نمك / نصف قاشق مرباخوري
آب ولرم / 210 ميلي ليتر
روغن زيتون / يك قاشق غذاخوري
زيتون بدون هسته / 115 گرم

طرز تهيه:
 

در ظرف مناسبي آرد، نمك و مايه خمير را ريخته، وسط آن را گود كنيد. سپس آب ولرم و روغن زيتون را در وسط آرد ريخته و خمير كنيد. خمير را روي سطح تميزي به مدت 8 تا 10 دقيقه ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. كاسه مناسبي را چرب كرده و خمير را داخل آن بگذاريد. روي خمير را پوشانه، در جاي گرمي به مدت يك ساعت قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شود. سپس خمير را از ظرف خارج و آن را به سطح آرد پاشي شده منتقل كرده و زيتون خرد شده را اضافه كرده و ورز دهيد تا زيتون ها به خمير بچسبند. مجدداً روي خمير را بپوشانيد و 5 دقيقه استراحت دهيد. سپس خمير را شكل داده و داخل سيني فر چرب شده قرار دهيد. بر روي خمير با چاقوي تيزي شكاف هاي عميقي كشيده و آن را بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود. سپس با استفاده از برس روي آن تخم مرغ ماليده و در فر از پيش گرم شده با دماي 200 درجه سانتي گراد به مدت 35 دقيقه يا تا زماني كه سطح آن طلائي شود، قرار دهيد تا بپزد. سپس روي پنجره ي سيمي قرار دهيد تا خنك شود.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image