مواد لازم :
قارچ / يك بسته كوچك، نگيني خرد شده
روغن / براي سرخ كردن
سبزي / از هر كدام 50 گرم، خرد شده
سير / 2 حبه
برنج / يك پيمانه كوچك
پياز / 2 قاشق غذاخوري، سرخ شده
سويا سس / 6 قاشق غذاخوري
فلفل دلمه اي رنگي / يك عدد
فلفل تركيه اي (قلمي)/ 4 عدد
طرز تهيه:
قارچ نگيني خردشده را به تابه اي كه از قبل با روغن گرم شده اضافه كرده و 3 دقيقه تفت دهيد. پيازچه و سبزي خرد شده را به ترتيب اضافه كنيد. سير را اضافه كرده، 5 دقيقه مواد را تفت دهيد. برنج پخته شده، پياز سرخ شده و 3 قاشق غذاخوري سويا سس را با مواد مخلوط كرده، 5 دقيقه ديگر تفت دهيد. فلفل دلمه اي را در آخر اضافه كنيد تا حالت تازگي خوش را از دست ندهد. داخل فلفل ها را خالي كرده، در فلفل را آرام برداريد تا شكاف برندارد. سپس داخل فلفل ها را با مواد پر كرده، در ظرف بخارپز به مدت 15 دقيقه بپزيد. اين غذا كاملاً گياهي است و براي كساني كه معذورات چربي و گوشت دارند مفيد است.
نكته:
1ـ اين دستور 155 گرم كربوهيدرات، 22 گرم پروتئين، 30 گرم چربي و 978 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ سبزي شامل گشنيز، مرزه، جعفري، ترخان، پيازچه مي باشد.
3ـ سويا سس 3 قاشق غذاخوري براي داخل مواد و بقيه در كنار غذا سرو مي شود.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71