مواد لازم براي 10 نفر:
  
 سيب زميني / 250 گرم، آب پز
 نمك و فلفل / به مقدار لازم 
 محلول زعفران / به ميزان لازم 
 تخم مرغ / 8 عدد 
 نخود فرنگي / 250 گرم، پخته 
 زنجبيل / يك دوم قاشق مرباخوري 
 هويج / 250 گرم، پخته
 آرد سيب زميني / يك قاشق غذاخوري
 دارچين / يك دوم قاشق مرباخوري 
 پياز / يك عدد 
 گوشت چرخ كرده / 250 گرم 
 ادويه كاري / يك چهارم قاشق مرباخوري 
 گردو / 30 گرم 
 ژامبون / 6 ورق 
 سفيده ي تخم مرغ / يك عدد 

 طرز تهيه:
  
 سيب زميني را رنده كرده، با مقداري نمك، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط كنيد. نخود فرنگي را پوره كرده و با مقداري نمك و زنجبيل و 2 عدد تخم مرغ مخلوط كنيد. هويج ها را پوره كنيد و با آرد سيب زميني، نمك، فلفل، زعفران، دارچين و 2 عدد تخم مرغ مخلوط كنيد. پياز را رنده كره و با گوشت چرخ كرده، نمك، ادويه كاري، گردو و 2 عدد تخم مرغ مخلوط كنيد. يك قالب پاند كيك 10×26 را چرب كنيد و مخلوط سيب زميني را در قالب بريزيد و خوب صاف كنيد. سفيده ي تخم مرغ را با چنگال بزنيد تا از لختگي درآيد سپس روي دو برگ از ژامبون را قلم مو سفيده تخم بماليد و آن را روي مخلوط سيب زميني قرار دهيد بعد طرف ديگر ژامبون ها را نيز سفيده تخم مرغ بماليد و اين كار را با مخلوط نخود فرنگي و هويج نيز انجام دهيد. در آخر مخلوط گوشت را روي آن قرار داده و روي ظرف را با فويل بپوشانيد و با چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد. ظرف را به مدت يك ساعت به صورت بن ماري در فر قرار دهيد (يعني قالب را در تابه بزرگتري قرار داده و مقداري آب داخل تابه بزرگتر بريزيد تا نصف قالب را بپوشاند). بعد از اين مدت فويل را برداشته و نيم ساعت ديگر در فر قرار دهيد تا زمان پخت كامل شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانيد و برش دهيد. 
نكته:
  
 1ـ اين دستور 105 گرم كربوهيدرات، 150 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1920 كيلوكالري انرژي دارد.
 2ـ اين كوكو از 4 طبقه مواد تشكيل شده است كه سه طبقه باقي مانده با قرار دادن ژامبون ميان آنها تكميل مي شود و تشكيل كوكو هفت طبقه را مي دهد. 
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71