مواد لازم براي 10 نفر:
سيب زميني / 250 گرم، آب پز
نمك و فلفل / به مقدار لازم
محلول زعفران / به ميزان لازم
تخم مرغ / 8 عدد
نخود فرنگي / 250 گرم، پخته
زنجبيل / يك دوم قاشق مرباخوري
هويج / 250 گرم، پخته
آرد سيب زميني / يك قاشق غذاخوري
دارچين / يك دوم قاشق مرباخوري
پياز / يك عدد
گوشت چرخ كرده / 250 گرم
ادويه كاري / يك چهارم قاشق مرباخوري
گردو / 30 گرم
ژامبون / 6 ورق
سفيده ي تخم مرغ / يك عدد
طرز تهيه:
سيب زميني را رنده كرده، با مقداري نمك، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط كنيد. نخود فرنگي را پوره كرده و با مقداري نمك و زنجبيل و 2 عدد تخم مرغ مخلوط كنيد. هويج ها را پوره كنيد و با آرد سيب زميني، نمك، فلفل، زعفران، دارچين و 2 عدد تخم مرغ مخلوط كنيد. پياز را رنده كره و با گوشت چرخ كرده، نمك، ادويه كاري، گردو و 2 عدد تخم مرغ مخلوط كنيد. يك قالب پاند كيك 10×26 را چرب كنيد و مخلوط سيب زميني را در قالب بريزيد و خوب صاف كنيد. سفيده ي تخم مرغ را با چنگال بزنيد تا از لختگي درآيد سپس روي دو برگ از ژامبون را قلم مو سفيده تخم بماليد و آن را روي مخلوط سيب زميني قرار دهيد بعد طرف ديگر ژامبون ها را نيز سفيده تخم مرغ بماليد و اين كار را با مخلوط نخود فرنگي و هويج نيز انجام دهيد. در آخر مخلوط گوشت را روي آن قرار داده و روي ظرف را با فويل بپوشانيد و با چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد. ظرف را به مدت يك ساعت به صورت بن ماري در فر قرار دهيد (يعني قالب را در تابه بزرگتري قرار داده و مقداري آب داخل تابه بزرگتر بريزيد تا نصف قالب را بپوشاند). بعد از اين مدت فويل را برداشته و نيم ساعت ديگر در فر قرار دهيد تا زمان پخت كامل شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانيد و برش دهيد.
نكته:
1ـ اين دستور 105 گرم كربوهيدرات، 150 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1920 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ اين كوكو از 4 طبقه مواد تشكيل شده است كه سه طبقه باقي مانده با قرار دادن ژامبون ميان آنها تكميل مي شود و تشكيل كوكو هفت طبقه را مي دهد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71