جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كلوچه هاي خرمايي
-(9 Body) 
كلوچه هاي خرمايي
Visitor 1254
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم خمير براي ده عدد:
 

آرد / حدود 400 گرم
شكر / 80 گرم
تخم مرغ / دو عدد
كره يا روغن مايع / 80 گرم
آب يا شير / 100 ميلي ليتر
خمير مايه / يك و نيم قاشق مرباخوري
نمك / يك قاشق مرباخوري

مواد مياني:
 

خرما / 300 گرم
آب / يك چهارم پيمانه
پودر هل / يك قاشق غذاخوري
پودر دارچين / يك دوم قاشق غذاخوري

رومال نان:
 

زرده ي تخم مرغ / يك عدد
كنجد يا بادام خرد شده / به دلخواه

طرز تهيه:
 

ابتدا آب يا شير را روي حرارت كمي گرم كرده و يك قاشق از شكر را داخل آن حل كنيد. بعد از كنترل دما، خميرمايه را روي سطح آب بپاشيد و خيلي آرام مخلوط كنيد تا خميرمايه خشك نمانده و خيس شود. خميرمايه را كنار گذاشته و صبر كنيد تا عمل بيايد. بقيه مواد به جز آرد را با هم مخلوط كرده و خميرمايه عمل آمده را اضافه كنيد. آرد را به تدريج اضافه كرده و با ورز دادن روي سطح آرد پاشي شده چسبندگي خمير را بگيريد. خمير را در ظرف چرب شده اي قرار داده و سطح خمير را به روغن آغشته كنيد. روي خمير را با دستمال تميزي پوشانده و به مدت يك ساعت استراحت دهيد تا خمير عمل بيايد و حجمش دو برابر شود. براي تهيه مواد مياني هسته خرماها را خارج كرده و با يك چهارم پيمانه آب روي حرارت قرار دهيد تا خرماها پخته و نرم شوند. ادويه ها را نيز افزوده و با پشت قاشق خرماها را كاملاً له كنيد و كنار بگذاريد تا كاملاً سرد شود. بعد از سرد شدن مواد مياني گلوله هايي به اندازه گردو از آن برداشته و با كف دست مرطوب گلوله كنيد. بهتر است براي يك دست شدن كار از ترازو استفاده شود كه در اين صورت وزن گلوله ها حدود 25 گرم كافي است. بعد از عمل آمدن خمير پف آن را با مشت خود خوابانده و گلوله هاي هم اندازه اي از آن برداريد. براي يك دست شدن كار بهتر است از ترازو استفاده شود كه وزن خمير ها حدود 80 گرم مناسب است. گلوله هاي خمير را روي سطح آردپاشي شده به كمك وردنه به صورت دايره به ضخامت نيم سانت باز كنيد. گلوله خرما را وسط آن گذاشته و اول دو لبه خمير و بعد دو لبه بعدي را روي آن تا كنيد. بعد دو گوشه ايجاد شده و در آخر دو گوشه بعدي را روي هم آورده و محكم كنيد. گلوله ها را برگردانده و با وردنه با احتياط باز كنيد تا خرما بين خمير پخش شود. ضخامت نيم سانت كافي است. خمير را داخل سيني كه كاغذ روغني انداخته ايد گذاشته و با كمك قيچي برش هاي متقارني روي آن ايجاد كنيد تا به شكل گل در بيايد. بهتر است برش ها خيلي نزديك مركز نباشد.
براي مدل دوم تمام مراحل فوق را تكرار كنيد. بعد از قرار دادن خمير در سيني فر به كمك قيچي 12 برش روي آن ايجاد كنيد. هر كدام از گلبرگ ها را با انگشت گرفته كمي به بيرون كشيده و قسمت مياني آن را به سمت بالا برگردانيد و كمي فشار دهيد. اين كار را با گلبرگ هاي ديگر نيز انجام داده و روي آن ها را با دستمال پوشانده و 20 دقيقه ي ديگر استراحت دهيد. بعد از اتمام استراحت دوم روي آن ها را زرده ي تخم مرغ ماليده و در مركز آن ها كنجد يا بادام پاشيده و در طبقه وسط فري كه از يك ربع قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد گرم شده اند قرار دهيد تا روي آن ها طلايي شود.

نكته:
 

ـ اين دستور 535 گرم كربوهيدرات، 75 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 3340 كيلوكالي انرژي دارد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image