مواد لازم:
آرد / 225 گرم (2 پيمانه)
بيكينگ پودر / يك قاشق مرباخوري
نمك / يك چهارم قاشق مرباخوري
مارگارين يا روغن جامد / 25 گرم (2 قاشق غذاخوري)
آب گرم / 175 ميلي ليتر (سه چهارم پيمانه)
روغن / براي سرخ كردن
عسل / به ميزان لازم
دارچين / يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
آرد، بيكينگ پودر و نمك را در كاسه اي الك كنيد، سپس روغن را با آن مخلوط كنيد تا شبيه خرده نان شود. آب را كم كم به مواد اضافه كنيد تا خمير شده و به دست نچسبد. اين خمير را داخل كيسه فريزر به مدت يك ساعت در دماي محيط استراحت دهيد. روغن را داغ كنيد. خمير را نازك پهن كرده و از آن مربع هايي 2/5 سانتي متري ببريد و در روغن سرخ كنيد. سپس روي دستمال كاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن زيادي آن گرفته شود. سپس در ظرف چيده و روي آن عسل بريزيد و در آخر دارچين پاشيده سرو كنيد.
نكته:
1ـ اين دستور داراي 1840 كيلوكالري انرژي، 163 گرم كربوهيدرات، 22 گرم پروتئين و 100 گرم چربي مي باشد.
2ـ مي توانيد اين شيريني را با خامه نيز سرو كنيد كه بسيار لذيذ خواهد شد.
3ـ اين بالشتك ها را مي توانيد همراه انواع دسر با عسل و يا ساده و يا در كنار سوپ سرو كنيد. در ضمن براي ميزهاي اردو نيز ايده آل مي باشد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71