جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كلوچه خرمايي خليجي
-(12 Body) 
كلوچه خرمايي خليجي
Visitor 1046
Category: دنياي فن آوري

مَعمولُ التَّمر
 

مواد لازم براي 15 عدد كلوچه:
 

آرد سفيد الك شده / 2 پيمانه
كره آب شده / يك پيمانه
پودر قند يا شكر / سه چهارم پيمانه
زرده ي تخم مرغ / يك عدد
خامه / سه چهارم پيمانه
وانيل / نصف قاشق مرباخوري
بيكينگ پودر / نصف قاشق مرباخوري

مواد مياني كلوچه:
 

خرماي بدون هسته / 2 پيمانه
كره / يك قاشق غذاخوري
پودر هل / يك قاشق مرباخوري
گلاب / دو قاشق غذاخوري

طرزتهيه:
 

كره و شكر را با همزن برقي بزنيد؛ زرده ي تخم مرغ، خامه و وانيل را به تدريج اضافه كنيد تا مواد كاملاً يك دست شوند. آرد و بيكينگ پودر را به مواد اضافه كرده و با دست ورز دهيد تا خمير نرمي به دست آيد.
خمير را در كسيه فريزر قرار داده و به مدت 30 دقيقه استراحت دهيد. فر را روي حرارت 180 درجه سانتي گراد گرم كنيد. مواد درون كلوچه را با هم مخلوط كرده، روي حرارت ملايم تفت دهيد. سيني فر را چرب كرده، از خمير فوق به اندازه ي گردو برداشته و وسط آن را كمي گرد كرده و خرما را داخل خمير بگذاريد. سپس در قالب مخصوص يا به شكل گرد در سنيي بچينيد. سيني را به مدت 10 دقيقه با شعله زير و 5 دقيقه با شعله فوقاني در فر قرار دهيد تا رنگ كلوچه ها طلاي شود. سپس با پودر قند و پسته كلوچه ها را تزيين كنيد.

نكته:
 

1ـ اين دستور 525 گرم كربوهيدرات، 45 گرم پروتئين، 265 گرم چربي و 4665 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ اين كلوچه ها در كشورهاي عربي حوزه ي خليج فارس در زمستان با چاي و قهوه تلخ ميل مي شود.
3ـ در كشورهاي عربي يا محله هاي عرب نشين مي توان قالب را تهيه كرد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image