مواد لازم براي 6 نفر:
  
 پياز/ يك عدد، خرد شده 
 سير/ 2 حبه 
 گوجه فرنگي / 2 پيمانه، رنده شده 
 فلفل / يك قاشق مرباخوري 
 گوشت چرخ كرده / 250 گرم 
 پياز / يك عدد، رنده شه 
 رشته آشي / يك پيمانه 
 جعفري / 250 گرم، خرد شده 
 كشك / يك پيمانه 
 نعنا داغ/ 2 قاشق غذاخوري  

 طرز تهيه:
  
 گوشت، پياز رنده شده، نمك و فلفل را با دست ورز داده و با آن قلقلي درست كنيد.
 پياز خرد شده را با كمي روغن تفت دهيد. بعد سير را اضافه كرده، گوجه فرنگي رنده شده و فلفل را بيافزاييد. قلقلي ها را نيز افزوده و آب بريزيد. وقتي جوشيد رشته را اضافه كنيد تا با هم جوشيده و رشته و قلقلي ها بپزند. در آخر جعفري و كشك را اضافه كرده، وقتي جوشيد و جا افتاد در ظرف سرو بكشيد و روي آن نعنا داغ بريزيد. 
نكته:
  
 ـ اين دستور 220 گرم كربوهيدرات، 130 گرم پروتئين، 110 گرم چربي و 2390 كيلوكالري انرژي دارد. 
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71