بَريَك الخُضرَوات
  
 مواد لازم براي 4 نفر:
  
 آرد / 2 پيمانه 
 مايه خمير / 2 قاشق غذاخوري 
 تخم مرغ / يك عدد 
 روغن مايع / يك چهارم پيمانه  
براي داخل خمير:
  
 پياز خلالي / يك عدد متوسط 
 سيب زميني آبپز / 2 عدد متوسط 
 هويج آبپز / 2 عدد متوسط 
 نخود فرنگي آبپز / نصف پيمانه 
 زعتر / 2 قاشق غذاخوري 
 آب ولرم / يك پيمانه 
 سماق / يك قاشق مرباخوري ادويه / به مقدار لازم
 نمك / به مقدار لازم 
 روغن زيتون / به مقدار لازم  

 طرز تهيه:
  
 آرد را در ظرف گودي الك كنيد. روغن را به آن اضافه كرده و كاملاً با آرد مخلوط كنيد. مايه خمير و تخم مرغ را نيز با آرد مخلوط كنيد. آب ولرم را كم كم به آرد اضافه كرده و كاملاً ورز دهيد. خمير را پس از ورز دادن در ظرف گودي گذاشته، روي آن را بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه اسراحت دهيد. براي آماده سازي مواد مياني، پياز را در روغن زيتون تفت داده، سپس سيب زميني، هويج، نخود فرنگي، ادويه، زعتر، سماق و نمك را به مخلوط سبزيجات اضافه كنيد.
 مقداري از خمير را در دست پهن كرده و به شكل بيضي در آوريد، از مايه ي سبزيجات داخل خمير گذاشته، به صورت بيضي بپيچيد. روغن فراوان را در تابه عميقي داغ كرده و پيراشكي ها را در آن سرخ كنيد، سپس در ظرف مناسبي چيده و روي آن را تزيين كنيد. 
نكته:
  
 1ـ اين دستور 210 گرم كربوهيدرات، 50 گرم پروتئين، 150 گرم چربي و 2390 كيلوكالري انرژي دارد.
 2ـ اين پيراشكي از كشور تونس و به نام بَريَك (الدنوني) معروف است. 
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71