جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
حلواي پسته (با مايكروويو)
-(12 Body) 
حلواي پسته (با مايكروويو)
Visitor 1136
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
 

آرد سفيد/ يك دوم پيمانه
آرد برنج/ يك چهارم پيمانه
روغن جامد/ يك چهارم پيمانه
پودر قند/ يك دوم پيمانه
هل پودر شده/ يك دوم قاشق مرباخوري
پودر پسته/ سه چهارم پيمانه
كره آب شده/ يك تا 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
 

روغن جامد را در ظرف كوچكي بريزيد و يك دقيقه با قدرت 100% (900 وات) زمان بدهيد تا آب شود. آرد سفيد و آرد برنج را با هم مخلوط كرده، 2 بار الك كنيد و در ظرف مسطحي بريزيد. روغن آب شده را به آن اضافه كنيد. سپس آن را بدون درپوش به مدت 10 الي 12 دقيقه با قدرت 500 وات (50% يا متوسط) در دستگاه بگذاريد و در حين كار 3 بار آن را هم بزنيد تا تفت بخورد ولي رنگ آن تغيير نكند. سپس ظرف را بيرون آورده، پودر هل و پودر پسته نرم را به آن اضافه كنيد تا كاملاً يك دست شود. زماني كه آرد خنك شد پودر قند را هم بيافزاييد و كاملاً با مواد تركيب كنيد. اگر حلوا خشك بود كره آب شده را اضافه كنيد و در غير اين صورت نيازي به كره نيست. سپس آن را در كيسه فريزر بگذاريد تا كاملاً خنك شود. حلواي آماده را مانند خمير شيريني روي سطح تميز و صافي پهن كنيد و با قالب هاي دلخواه قالب زده و در ظرف مورد نظر بچينيد.

نكته:
 

ـ در مايكروويو ابتدا آرد از وسط ظرف شروع به تفت خوردن مي كند مواظب باشيد وسط آن نسوزد. مي توانيد وسط ظرف را خالي بگذاريد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image