مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
آرد سفيد/ يك دوم پيمانه
آرد برنج/ يك چهارم پيمانه
روغن جامد/ يك چهارم پيمانه
پودر قند/ يك دوم پيمانه
هل پودر شده/ يك دوم قاشق مرباخوري
پودر پسته/ سه چهارم پيمانه
كره آب شده/ يك تا 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
روغن جامد را در ظرف كوچكي بريزيد و يك دقيقه با قدرت 100% (900 وات) زمان بدهيد تا آب شود. آرد سفيد و آرد برنج را با هم مخلوط كرده، 2 بار الك كنيد و در ظرف مسطحي بريزيد. روغن آب شده را به آن اضافه كنيد. سپس آن را بدون درپوش به مدت 10 الي 12 دقيقه با قدرت 500 وات (50% يا متوسط) در دستگاه بگذاريد و در حين كار 3 بار آن را هم بزنيد تا تفت بخورد ولي رنگ آن تغيير نكند. سپس ظرف را بيرون آورده، پودر هل و پودر پسته نرم را به آن اضافه كنيد تا كاملاً يك دست شود. زماني كه آرد خنك شد پودر قند را هم بيافزاييد و كاملاً با مواد تركيب كنيد. اگر حلوا خشك بود كره آب شده را اضافه كنيد و در غير اين صورت نيازي به كره نيست. سپس آن را در كيسه فريزر بگذاريد تا كاملاً خنك شود. حلواي آماده را مانند خمير شيريني روي سطح تميز و صافي پهن كنيد و با قالب هاي دلخواه قالب زده و در ظرف مورد نظر بچينيد.
نكته:
ـ در مايكروويو ابتدا آرد از وسط ظرف شروع به تفت خوردن مي كند مواظب باشيد وسط آن نسوزد. مي توانيد وسط ظرف را خالي بگذاريد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71