جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مسقطي بريده شده
-(10 Body) 
مسقطي بريده شده
Visitor 1160
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

نشاسته ي گل / 100 گرم
شكر / 200 گرم
آب سرد / 3 پيمانه
گلاب / يك چهارم پيمانه
روغن آب شده ي جرم گرفته / 50 گرم
دانه ي هل / 20 عدد
خلال بادام بو داده / 50 گرم
محلول زعفران / 2 قاشق سوپخوري
باتكاي سفيد/ 4 قاشق سوپخوري
پودر پسته / يك چهارم پيمانه

طرز تهيه:
 

نشاسته و آب را در كاسه اي بريزيد و هم بزنيد تا نشاسته در آب حل شود. اين مايه را از صافي رد كرده و در قابلمه لعابي يا استيل بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا مايه غليظ شود و به جوش آيد. در اين زمان شكر و باتكا را بيفزاييد و مرتب هم بزنيد تا مايه خوب غليظ شود، سپس زعفران، گلاب، دانه ي هل و خلال بادام را بيفزاييد و خوب هم بزنيد تا غلظت مايه به حدي برسد كه جاي قاشق روي آن بماند. سپس روغن را بيفزاييد و آن قدر هم بزنيد كه روغن جذب مايه شود. در انتها يك قالب باقلوا را خوب چرب كنيد و مايه مسقطي را در آن بريزيد و با پشت يك قاشق كه آن را چرب كرده ايد مسقطي را صاف كنيد و يك لايه پودر پسته روي آن بپاشيد و اجازه دهيد مسقطي يك شب در يخچال بماند تا خنك شود سپس آن را ببريد و در ظرف بچينيد و سرو كنيد.

نكته:
 

1ـ اين دستور 375 گرم كربوهيدرات، 15 گرم پروتئين، 35 گرم چربي و 1876 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ اين شيريني در قالب باقلوا با در بسته و در يخچال به مدت يك ماه قابل نگهداري است.
3ـ باتكا يك شفاف كننده و نگهدارنده اي طبيعي است كه مي توانيد از لوازم قنادي فروشي ها تهيه كنيد.
4ـ براي آن كه بوي نشاسته گرفته شود بايد روي حرارت هم بخورد و خوب پخته شود. اگر نشاسته قبل از پخته شدن خيلي سفت شد مي توانيد كمي آب جوش از كنار ظرف به آن بيفزاييد تا زمان پخت طولاني تر شود.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image