مواد لازم: 
  
 نشاسته ي گل / 100 گرم 
 شكر / 200 گرم 
 آب سرد / 3 پيمانه 
 گلاب / يك چهارم پيمانه 
 روغن آب شده ي جرم گرفته / 50 گرم 
 دانه ي هل / 20 عدد
 خلال بادام بو داده / 50 گرم 
 محلول زعفران / 2 قاشق سوپخوري 
 باتكاي سفيد/ 4 قاشق سوپخوري 
 پودر پسته / يك چهارم پيمانه  

 طرز تهيه:
  
 نشاسته و آب را در كاسه اي بريزيد و هم بزنيد تا نشاسته در آب حل شود. اين مايه را از صافي رد كرده و در قابلمه لعابي يا استيل بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا مايه غليظ شود و به جوش آيد. در اين زمان شكر و باتكا را بيفزاييد و مرتب هم بزنيد تا مايه خوب غليظ شود، سپس زعفران، گلاب، دانه ي هل و خلال بادام را بيفزاييد و خوب هم بزنيد تا غلظت مايه به حدي برسد كه جاي قاشق روي آن بماند. سپس روغن را بيفزاييد و آن قدر هم بزنيد كه روغن جذب مايه شود. در انتها يك قالب باقلوا را خوب چرب كنيد و مايه مسقطي را در آن بريزيد و با پشت يك قاشق كه آن را چرب كرده ايد مسقطي را صاف كنيد و يك لايه پودر پسته روي آن بپاشيد و اجازه دهيد مسقطي يك شب در يخچال بماند تا خنك شود سپس آن را ببريد و در ظرف بچينيد و سرو كنيد. 
نكته:
  
 1ـ اين دستور 375 گرم كربوهيدرات، 15 گرم پروتئين، 35 گرم چربي و 1876 كيلوكالري انرژي دارد.
 2ـ اين شيريني در قالب باقلوا با در بسته و در يخچال به مدت يك ماه قابل نگهداري است.
 3ـ باتكا يك شفاف كننده و نگهدارنده اي طبيعي است كه مي توانيد از لوازم قنادي فروشي ها تهيه كنيد.
 4ـ براي آن كه بوي نشاسته گرفته شود بايد روي حرارت هم بخورد و خوب پخته شود. اگر نشاسته قبل از پخته شدن خيلي سفت شد مي توانيد كمي آب جوش از كنار ظرف به آن بيفزاييد تا زمان پخت طولاني تر شود. 
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71