جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
املت كِراكُف و سبزيجات
-(11 Body) 
املت كِراكُف و سبزيجات
Visitor 1137
Category: دنياي فن آوري
املت ها از غذاهاي خوشمزه و ساده ولي لطيف و متنوع بوده و بسيار مورد استفاده همگان مي باشند. بسيار آسان تهيه مي شوند ولي فقط دقت كافي را مي طلبند. براي تهيه املت ها هميشه از تابه ضخيم، صاف و ترجيحاً از ماهي تابه تفلون استفاده نماييد تا نتيجه بهتري داشته باشد. به ازاي هر عدد تخم مرغ يك قاشق سوپخوري شير را به آن اضافه كنيد و براي از بين بردن زخم آن از اندکي جوز بويا، پودر تخم گشنيز يا پودر فلفل بهار استفاده نماييد تا ضمن از بين بردن بوي زخم تخم مرغ، طعم و عطر خوبي هم به املت ها بدهد. پس از اين كه مايه را در ماهي تابه ريختيد و همه مواد را هم سطح پخش كرديد، تابه را به مدت يك دقيقه تكان ندهيد و اجازه دهيد تا ته آن بسته شود سپس حرارت را كم كرده و با در بسته بپزيد.
دستور فوق براي املت ساده مي باشد ولي اينك املت هاي متنوعي را از نظرتان خواهيم گذراند.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

سيب زميني / 150 گرم نگيني خرد شده
زردچوبه، نمك، فلفل و محلول زعفران غليظ / به مقدار لازم
پياز / 50 گرم، نگيني خرد شده
روغن مايع / به ميزان لازم
قارچ / 50 گرم، نگيني خرد شده
كراكف يا سوسيس / سه چهارم پيمانه، نگيني خرد شده
پودر تخم گشنيز و ادويه مورد نظر / به اندازه دلخواه
ذرت / 65 گرم، كنسرو شده
تخم مرغ كامل / 4 عدد
شير / يك دوم پيمانه
جوز بويا / اندكي، رنده شده
آرد سفيد / 65 تا 70 گرم، الك شده
بيكينگ پودر / يك دوم قاشق چايخوري، الك شده
ابتدا پوست سيب زميني شسته شده را جدا و نگيني خرد كنيد و با كمي آب، زردچوبه، نمك و محلول زعفران تا حدي بپزيد كه پخته ولي له نشود.
پياز را با روغن مايع تفت دهيد تا نرم و براق شود سپس قارچ را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا آب قارچ تبخير شده و كمي تفت داده شود سپس كراكف را اضافه كنيد و هم بزنيد. پودر تخم گشنيز، ادويه مورد نظر، نمك، فلفل و ذرت را افزوده، مخلوط نماييد و مايه را از روي حرارت برداريد.
تخم مرغ را در کاسه اي بشكنيد و با مفتول (ويسك) بزنيد سپس شير، جوز بوياي رنده شده، محلول زعفران، نمك و فلفل را اضافه كرده و آرد و بيكينگ پودر الك شده را به تدريج افزوده و با مفتول (ويسك) مخلوط نماييد. اين مايه را با مواد فوق مخلوط كنيد.
تابه (چند ضلعي) را روي حرارت قرار داده و روغن مايع را اضافه كنيد. ديواره تابه را هم كاملاً چرب كنيد و اجازه دهيد تا روغن گرم شود سپس مايه را در تابه بريزيد و سطح روي آن را صاف كنيد. در تابه را بگذاريد و حرارت را كم كرده، اجازه دهيد تا مايه بسته و مغز پخت و طلايي رنگ شود.
در ماهي تابه را برداشته و بشقاب مناسب و صافي را روي تابه قرار دهد سپس انگشتان دو دست را زير دستگيره هاي تابه قرار داده و دو انگشت شست را هم به بشقاب چسبانده و كنترل شده و با دقت املت را به روي بشقاب برگردانيد سپس خيلي با دقت و آهسته مجدداً آن را به ماهي تابه منتقل كنيد و در آن گذاشته و روي حرارت كم قرار دهيد تا طرف ديگر آن هم طلايي خوشرنگ شود.
بشقاب سرو مورد نظر را روي تابه قرار داده و املت را به روي آن برگردانيد و با سبزيجات فصل تزيين سپس آن را سرو كنيد.
املت فوق را مي توانيد براي صبحانه، ناهار، شام و ميان وعده و حتي به عنوان پيش غذا و با سس دلخواه استفاده كنيد.

منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image