ميتلف قارچ براي 2 عدد ميتلف:
  
 نان تست / 3 برش 
 شير / سه چهارم پيمانه 
 تخم مرغ / 3 عدد 
 قارچ ورقه شده / 8 پيمانه 
 سير پوره / يك قاشق غذاخوري 
 آويشن / يك قاشق مرباخوري 
 پياز ساطوري / يك پيمانه 
 خامه / يك دوم پيمانه 
 آب مرغ / يك پيمانه 
 سركه بالزاميك / يك قاشق غذاخوري 
 گوجه ساطوري شده / يك پيمانه 
 جعفري ساطوري شده / يك دوم پيمانه 
 نمك، فلفل / به مقدار لازم 
 گوشت چرخ كرده بدون چربي گوساله / يك كيلوگرم 
 كالباس دودي / 4 ورق براي روي ميتلف 
 1ـ شير، نان و تخم مرغ را مانند دستور قبل آماده كنيد. 
 2ـ قارچ، سير و آويشن را در كره روي حرارت زياد تفت دهيد، سپس پياز را اضافه كرده، 3 دقيقه ي ديگر تفت دهيد. در آخر خامه، آب مرغ و سركه را اضافه كرده، بگذاريد تا بجوشد و آب آن كشيده شود. سپس 5 دقيقه خنك كنيد.
 3ـ گوجه فرنگي، جعفري، نمك و فلفل را به مخلوط نان اضافه كنيد، سپس اين مواد را به مخلوط قارچ افزوده و هم بزنيد. 
 4ـ در انتها گوشت را مخلوط كرده و داخل قالبي كه چرب كرده ايد بريزيد و خوب فشار دهيد. روي ميتلف را با كالباس كه به صورت نواري برش زده ايد تزيين كنيد (به دلخواه) و در فر با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت يك ساعت و نيم بپزيد. قبل از اين كه ميتلف را از قالب خارج كنيد 15 دقيقه صبر كرده و سپس با سس قارچ و پوره سيب زميني سرو كنيد.  

 
 
 
 
 مواد لازم سس قارچ:
  
 قارچ / 4 پيمانه، خرد شده 
 پياز / يك پيمانه 
 كالباس چرخ كرده / يك پيمانه 
 سير پوره شده / يك قاشق غذاخوري 
 رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري 
 آب مرغ / دو ونيم پيمانه 
 آرد / 2 قاشق غذاخوري 
 آويشن / نصف قاشق مرباخوري 
 سركه بالزاميك / 2 قاشق غذاخوري 
 كره / 3 قاشق غذاخوري 
 سويا سس / يك قاشق غذاخوري  
طرز تهيه سس قارچ براي سرو:
  
 قارچ، پياز، سير و كالباس را با 2 قاشق كره تفت دهيد تا طلايي شوند (حدود 5 دقيقه). سپس رب گوجه را اضافه كنيد و يك تا 2 دقيقه با مواد تفت دهيد. آرد و كره را اضافه كرده و تفت دهيد. در آخر آب مرغ و آويشن را افزوده، بگذاريد تا غليظ شود. اين مواد را از صافي رد كرده و با قاشق خوب فشار دهيد. سپس سركه و سويا سس را اضافه كرده، نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. 
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71