ميتلف قارچ براي 2 عدد ميتلف:
نان تست / 3 برش
شير / سه چهارم پيمانه
تخم مرغ / 3 عدد
قارچ ورقه شده / 8 پيمانه
سير پوره / يك قاشق غذاخوري
آويشن / يك قاشق مرباخوري
پياز ساطوري / يك پيمانه
خامه / يك دوم پيمانه
آب مرغ / يك پيمانه
سركه بالزاميك / يك قاشق غذاخوري
گوجه ساطوري شده / يك پيمانه
جعفري ساطوري شده / يك دوم پيمانه
نمك، فلفل / به مقدار لازم
گوشت چرخ كرده بدون چربي گوساله / يك كيلوگرم
كالباس دودي / 4 ورق براي روي ميتلف
1ـ شير، نان و تخم مرغ را مانند دستور قبل آماده كنيد.
2ـ قارچ، سير و آويشن را در كره روي حرارت زياد تفت دهيد، سپس پياز را اضافه كرده، 3 دقيقه ي ديگر تفت دهيد. در آخر خامه، آب مرغ و سركه را اضافه كرده، بگذاريد تا بجوشد و آب آن كشيده شود. سپس 5 دقيقه خنك كنيد.
3ـ گوجه فرنگي، جعفري، نمك و فلفل را به مخلوط نان اضافه كنيد، سپس اين مواد را به مخلوط قارچ افزوده و هم بزنيد.
4ـ در انتها گوشت را مخلوط كرده و داخل قالبي كه چرب كرده ايد بريزيد و خوب فشار دهيد. روي ميتلف را با كالباس كه به صورت نواري برش زده ايد تزيين كنيد (به دلخواه) و در فر با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت يك ساعت و نيم بپزيد. قبل از اين كه ميتلف را از قالب خارج كنيد 15 دقيقه صبر كرده و سپس با سس قارچ و پوره سيب زميني سرو كنيد.
مواد لازم سس قارچ:
قارچ / 4 پيمانه، خرد شده
پياز / يك پيمانه
كالباس چرخ كرده / يك پيمانه
سير پوره شده / يك قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
آب مرغ / دو ونيم پيمانه
آرد / 2 قاشق غذاخوري
آويشن / نصف قاشق مرباخوري
سركه بالزاميك / 2 قاشق غذاخوري
كره / 3 قاشق غذاخوري
سويا سس / يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه سس قارچ براي سرو:
قارچ، پياز، سير و كالباس را با 2 قاشق كره تفت دهيد تا طلايي شوند (حدود 5 دقيقه). سپس رب گوجه را اضافه كنيد و يك تا 2 دقيقه با مواد تفت دهيد. آرد و كره را اضافه كرده و تفت دهيد. در آخر آب مرغ و آويشن را افزوده، بگذاريد تا غليظ شود. اين مواد را از صافي رد كرده و با قاشق خوب فشار دهيد. سپس سركه و سويا سس را اضافه كرده، نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71