جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميتلف قارچ
-(5 Body) 
ميتلف قارچ
Visitor 1146
Category: دنياي فن آوري

ميتلف قارچ براي 2 عدد ميتلف:
 

نان تست / 3 برش
شير / سه چهارم پيمانه
تخم مرغ / 3 عدد
قارچ ورقه شده / 8 پيمانه
سير پوره / يك قاشق غذاخوري
آويشن / يك قاشق مرباخوري
پياز ساطوري / يك پيمانه
خامه / يك دوم پيمانه
آب مرغ / يك پيمانه
سركه بالزاميك / يك قاشق غذاخوري
گوجه ساطوري شده / يك پيمانه
جعفري ساطوري شده / يك دوم پيمانه
نمك، فلفل / به مقدار لازم
گوشت چرخ كرده بدون چربي گوساله / يك كيلوگرم
كالباس دودي / 4 ورق براي روي ميتلف
1ـ شير، نان و تخم مرغ را مانند دستور قبل آماده كنيد.
2ـ قارچ، سير و آويشن را در كره روي حرارت زياد تفت دهيد، سپس پياز را اضافه كرده، 3 دقيقه ي ديگر تفت دهيد. در آخر خامه، آب مرغ و سركه را اضافه كرده، بگذاريد تا بجوشد و آب آن كشيده شود. سپس 5 دقيقه خنك كنيد.
3ـ گوجه فرنگي، جعفري، نمك و فلفل را به مخلوط نان اضافه كنيد، سپس اين مواد را به مخلوط قارچ افزوده و هم بزنيد.
4ـ در انتها گوشت را مخلوط كرده و داخل قالبي كه چرب كرده ايد بريزيد و خوب فشار دهيد. روي ميتلف را با كالباس كه به صورت نواري برش زده ايد تزيين كنيد (به دلخواه) و در فر با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت يك ساعت و نيم بپزيد. قبل از اين كه ميتلف را از قالب خارج كنيد 15 دقيقه صبر كرده و سپس با سس قارچ و پوره سيب زميني سرو كنيد.

مواد لازم سس قارچ:
 

قارچ / 4 پيمانه، خرد شده
پياز / يك پيمانه
كالباس چرخ كرده / يك پيمانه
سير پوره شده / يك قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
آب مرغ / دو ونيم پيمانه
آرد / 2 قاشق غذاخوري
آويشن / نصف قاشق مرباخوري
سركه بالزاميك / 2 قاشق غذاخوري
كره / 3 قاشق غذاخوري
سويا سس / يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه سس قارچ براي سرو:
 

قارچ، پياز، سير و كالباس را با 2 قاشق كره تفت دهيد تا طلايي شوند (حدود 5 دقيقه). سپس رب گوجه را اضافه كنيد و يك تا 2 دقيقه با مواد تفت دهيد. آرد و كره را اضافه كرده و تفت دهيد. در آخر آب مرغ و آويشن را افزوده، بگذاريد تا غليظ شود. اين مواد را از صافي رد كرده و با قاشق خوب فشار دهيد. سپس سركه و سويا سس را اضافه كرده، نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image