جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوفله املت
-(8 Body) 
سوفله املت
Visitor 1252
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

تخم مرغ / 4 عدد (زرده و سفيده جدا از هم )
وانيل / اندكي (يا اسانس پرتقال)
عرق بهار نارنج يا آب پرتقال / 2 قاشق سوپخوري
شكر ريز / 6 قاشق سوپخوري
نمك / اندكي
كرم تارتار/ اندكي
كره / يك قاشق سوپخوري (12/5 گرم)
مارمالاد زردآلو يا عسل / 2 قاشق سوپخوري
هلوي كمپوت شده / به مقدار لازم
پودر شكر / به مقدار لازم
توت فرنگي / يك عدد

طرز تهيه:
 

زرده هاي تخم مرغ را با وانيل يا اسانس پرتقال و عرق بهار نارنج و شكر بزنيد تا روشن و غليظ شود، سفيده هاي تخم مرغ را هم بزنيد تا كف كند سپس نمك و كرم تارتار را اضافه و با درجه ي بالاي همزن برقي بزنيد تا كاملاً سفيد و سفت شده و از كاسه نريزد سپس اين دو مايه را با هم به روش دوراني (از زير به رو) مخلوط نماييد.
ماهي تابه تفلون (دستگيره جدا شونده ) 26 تا 22 سانتي متر را با كره چرب كرده سپس مايه را در تابه بريزيد و آن را به مدت 5 دقيقه روي حرارت كم گاز قرار دهيد تا پف كند سپس آن را برگردانيد و 3 تا 5 دقيقه ي ديگر بپزيد تا طلايي رنگ شود (يا دسته تابه را جدا و پس از اين كه يك طرف آن روي حرارت گاز طلايي رنگ شد، داخل فر گرم شده با حرارت 350 درجه ي فارنهايت يا 176 درجه سانتي گراد يا شماره 4 گاز قرار دهيد تا پف كرده و بپزد و روي آن هم كمي طلايي خورنگ شود يا از ابتدا تابه را داخل فر گرم شده قرار دهيد تا بپزد).
سوفله املت را از فر خارج نموده و اجازه دهيد تا سرد شود. روي آن را با مارمالاد رقيق شده گرم شده و يا عسل رقيق شده گرم شده بپوشانيد. سپس روي آن را با فيله هاي هلوي كمپوت شده پوشش داده و مانند شكل فرم دهيد. كمي پودر شكر روي آن پايده و با توت فرنگي تزيين و سرو نماييد.
مي توانيد مارمالاد توت فرنگي و مخلوط توت فرنگي و شاه توت، مارمالاد پرتقال و پرتقال شيرين فيله شده و يا عسل رقيق شده گرم شده و خامه زده شده را جايگزين موارد فوق نماييد.
همين طور مي توانيد شكر و پودر شكر و مارمالاد و ميوه را حذب نموده و مقدار نمك سوفله املت را به يك چهارم قاشق چايخوري افزايش داده و سوفله املت فوق را با سس پنير تهيه كنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image