مواد لازم:
قارچ / سه چهارم پيمانه، ورقه شده
آب ليموترش / يك قاشق چايخوري
روغن مايع / به ميزان لازم
كرفس / يك ساقه
پياز / يك عدد
جوانه ي ماش / يك و يك چهارم پيمانه
تخم مرغ / 3 عدد
نمك و فلفل / به مقدار لازم
سس پيازچه:
نشاسته ذرت / يك قاشق سوپخوري
آب سرد / يك و يك چهارم پيمانه
سس سويا / يك الي يك و نيم قاشق سوپخوري
پيازچه / يك قاشق سوپخوري، ريز ساطوري شده
طرز تهيه:
قارچ ورقه شده را با آب ليموترش مخلوط نموده و با كمي روغن مايع تفت داده و كنار بگذاريد. كرفس و پياز را بسيار نازك خلال كنيد و با روغن مايع در ظرف در بسته به مدت سه تا 4 دقيقه روي حرارت كم قرار دهيد تا كمي نرم شده ولي شكننده باقي بمانند سپس جوانه ماش را هم افزوده و هم بزنيد و به مدت يك دقيقه با در بسته روي حرارت كم نگه داريد. قارچ را هم اضافه كرده و هم بزنيد. مواد را داخل صافي (آبكش) بريزيد تا آب آنها خارج شود. تخم مرغ ها را با كمي نمك و فلفل بزنيد سپس تمام مواد را با هم مخلوط كنيد. تابه كوچكي را روي حرارت كم قرار دهيد تا گرم شود سپس كمي روغن مايع را در آن بريزيد. پس از گرم شدن، هر بار يك سوم پيمانه از مايه فوق را داخل تابه بريزيد و مانند كرپ دو طرف آن را سرخ كنيد تا طلايي خوشرنگ شوند، به همين ترتيب املت ها را طبخ كنيد سپس آن ها را به ديس سرو يا ظرف مورد نظر منتقل كنيد، سس پيازچه را روي آن ها بريزيد و سرو كنيد.
سس پيازچه:
نشاسته را با آب سرد مخلوط نموده سپس سس سويا را اضافه كنيد و روي حرارت كم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا جوش آمده و غليظ شود. سپس پيازچه را اضافه كنيد و هم بزنيد و بلافاصله از روي حرارت برداريد.
نكته:
1ـ در صورت دلخواه مي توانيد كرفس، پيازچه و قارچ را هم زمان با يك حبه سير پوره شده روي حرارت كم قرار دهيد و بقيه ي مراحل را مانند دستورالعمل فوق انجام دهيد.
2ـ به خاطر شوري سس سويا از نمك كمتري استفاده كنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71