مواد لازم براي 4 تا6 نفر
پاستاي فنري شکل: 500 گرم
پياز: 1 عدد
کدوسبز:2 عدد
برگ اسفناج: 6 عدد
ماهي کولي کنسروي: چند عدد
روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
کره: 50 گرم
سرکه بالزاميک: 1/4 پيمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه
1-پاستا را در قابلمه بزرگي محتوي آبجوش ونمک بپزيد و پس از ريختن آن در آبکش و رفتن آب اضافي اش ، مجدداً به قابلمه برگردانيد.
2-درطي اين مدت پياز وبرگ هاي اسفناج را خرد کرده و کدوها را رنده کنيد. ماهي کولي ها را هم خرد نماييد.
در قابلمه بزرگي کره و روغن را روي حرارت بگذاريد وپياز و کدو را حدود 3 دقيقه در آن تفت دهيد.
3-دراين مرحله ماهي ها، سرکه و نمک و فلفل را به مواد بيفزاييد و 2 دقيقه تفت دهيد.
4-برگ اسفناج خرد شده را هم حدود 2 دقيقه با مواد قبل تفت دهيد و مخلوط مواد تهيه شده را با پاستاي داخل قابلمه مخلوط نماييد وقبل از سرد شدن سرو کنيد.
منبع:نشريه ي ايرانيان شماره 34