مواد لازم براي 4 تا6 نفر
 پاستاي فنري شکل: 500 گرم
 پياز: 1 عدد
 کدوسبز:2 عدد
 برگ اسفناج: 6 عدد
 ماهي کولي کنسروي: چند عدد
 روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
 کره: 50 گرم
 سرکه بالزاميک: 1/4 پيمانه
 نمک و فلفل: به مقدار لازم 

 طرز تهيه
 1-پاستا را در قابلمه بزرگي محتوي آبجوش ونمک بپزيد و پس از ريختن آن در آبکش و رفتن آب اضافي اش ، مجدداً به قابلمه برگردانيد.
 2-درطي اين مدت پياز وبرگ هاي اسفناج را خرد کرده و کدوها را رنده کنيد. ماهي کولي ها را هم خرد نماييد.
 در قابلمه بزرگي کره و روغن را روي حرارت بگذاريد وپياز و کدو را حدود 3 دقيقه در آن تفت دهيد.
 3-دراين مرحله ماهي ها، سرکه و نمک و فلفل را به مواد بيفزاييد و 2 دقيقه تفت دهيد.
 4-برگ اسفناج خرد شده را هم حدود 2 دقيقه با مواد قبل تفت دهيد و مخلوط مواد تهيه شده را با پاستاي داخل قابلمه مخلوط نماييد وقبل از سرد شدن سرو کنيد.  
منبع:نشريه ي ايرانيان شماره 34