| 
 
 | 
				
					
    ناگت مرغ با سس ويژه
	 
				 
					
	
		
				
					|      -(11 نفر) |  
					| 
                                    
                                        
                                        
                                            ناگت مرغ با سس ويژه 
                                                بازدید
                                                1349
                                             
                                                گروه:
											دنياي فن آوري
                                             
                                            مواد لازم براي 4 نفرذرت پرک شده:1/5 پيمانه
 فيلم سينه مرغ:400 گرم
 سفيده تخم مرغ زده شده :2 عدد
 عسل :1/5 قاشق غذاخوري
 آرد: به مقدار لازم
 سس خردل ملايم: 2قاشق غذاخوري
 طرز تهيه
 1- فر را با 200 درجه سانتي گراد روشن کنيد. ذرت پرک شده را در مخلوط کن بريزيد تا آرد ماند شود . فيله هاي مرغ را به قطعات کوچکي برش بزنيد. آنها را در آرد بغلتانيد و بعد در سفيده تخم مرغ ها فرو ببريد و در مرحله آخر در آرد ذرتي که تهيه کرديد بغلتانيد.
 2-کف سيني فر را با مقدار کمي روغن چرب کنيد و ناگت ها را در آن بچينيد و حدود 10 تا 12 دقيقه در فر قرار دهيد.
 3- عسل را با سس خردل مخلوط کنيد و ناگت هاي آماده شده و برشته را با سس ويژه تان سرو نماييد.
 
 منبع:نشريه ايرانيان شماره 34
 |  
					| 
 
	
	
 |  |