|
ناگت مرغ با سس ويژه
-(6 Body)
|
ناگت مرغ با سس ويژه
Visitor
1228
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4 نفر ذرت پرک شده:1/5 پيمانه فيلم سينه مرغ:400 گرم سفيده تخم مرغ زده شده :2 عدد عسل :1/5 قاشق غذاخوري آرد: به مقدار لازم سس خردل ملايم: 2قاشق غذاخوري طرز تهيه 1- فر را با 200 درجه سانتي گراد روشن کنيد. ذرت پرک شده را در مخلوط کن بريزيد تا آرد ماند شود . فيله هاي مرغ را به قطعات کوچکي برش بزنيد. آنها را در آرد بغلتانيد و بعد در سفيده تخم مرغ ها فرو ببريد و در مرحله آخر در آرد ذرتي که تهيه کرديد بغلتانيد. 2-کف سيني فر را با مقدار کمي روغن چرب کنيد و ناگت ها را در آن بچينيد و حدود 10 تا 12 دقيقه در فر قرار دهيد. 3- عسل را با سس خردل مخلوط کنيد و ناگت هاي آماده شده و برشته را با سس ويژه تان سرو نماييد. منبع:نشريه ايرانيان شماره 34
|
|
|