مواد لزم براي 4 تا 6 نفر
 فارفاله(پاستاي پاپيوني شکل):500 گرم
 پيازچه:3 عدد
 گوجه فرنگي خردشده:50 گرم
 اسفناج تازه خرده شده:2پيمانه
 دانه ميوه کاج يا تخم آفتابگردان بوداده 1/3 پيمانه
 ارگانو يا آويشن خرد شده: 1 قاشق غذاخوري
 مواد لازم جهت تهيه سس سالاد
 روغن زيتون:1/4 پيمانه
 فلفل تازه خردشده:1 قاشق چايخوري
 سير له شده: 1 حبه
 سرکه بالزاميک: 1 قاشق غذاخوري 

 طرز تهيه
 1-فارفاله را در قابلمه محتوي آبجوش و نمک بجوشانيد و پس از نرم شدن ، آن را در آبکشي زير آب سرد بگيريد و کنار بگذاريد تا آب اضافي اش خارج شود. سپس آن رادر کاسه سالادخوري موردنظرتان برزيزيد.
 2-پيازچه ها را خرد کرده وبه همراه گوجه فرنگي خردشده،دانه ميوه کاج، يا تخم آفتابگردان ، اسفناج و آويشن به سالاد اضافه کنيد. 

 3-جهت تهيه سس ، روغن زيتون را با فلفل ، سير، سرکه ومقدار مناسبي نمک وفلفل مخلوط نماييد و آن را روي سالاد ريخته و همه مواد را کاملاً هم بزنيد. 
منبع:نشريه ايرانيان شماره 34