مواد لازم براي 4 تا 6 نفر
بادنجان تکه شده:500 گرم
نمک:1 قاشق غذاخوري
پودر فلفل قرمز(در صورت تمايل):1 قاشق چايخوري
روغن آفتابگردان :5 تا 6 قاشق غذاخوري
سرکه برنج يا سرکه سفيد: 1 قاشق غذاخوري
آب: 1/2 پيمانه
سس کچاپ: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
کنجد بوداده جهت تزيين: به مقدار لازم
طرز تهيه
1-روي بادنجان هاي خرد شده مقداري نمک بپاشيد و آنها را حدود 15 تا 20 دقيقه کنار بگذاريد، سپس زير آب سرد بگيريد و روي حوله تميزي بريزيد تا خشک شوند. بادنجان ها را در صورت تمايل در پودر فلفل قرمز بغلتانيد.
2-روغن را در ماهيتابه اي داغ کنيد وبادنجان ها را به همراه سرکه در آن تفت دهيد ودائم هم بزنيد تا کمي قهوه اي رنگ شوند، سپس به آنها آب اضافه کرده و درب ماهيتابه را بگذاريد و آنها را حدود 2 تا 3 دقيقه بخارپز کنيد. در اين مرحله سس کچاپ را اضافه نموده و به همراه کمي نمک و فلفل 2 دقيقه بپزيد. بادنجان ها را در ظرف مورد نظر بريزيد و پس از پاشيدن کنجد، آنها را سرو نماييد.
منبع:نشريه ايرانيان شماره 34