مواد لازم براي 6 نفر
 روغن آفتابگردان: 3/4 پيمانه
 شکر:1 قاشق چايخوري
 لوبيا سبز تازه نصف شده: 500 گرم
 زنجبيل تازه بدون پوست خلال شده: 4 سانتي متر
 سس سويا: 2 قاشق چايخوري
 نمک وفلفل: به مقدار لازم 

 طرز تهيه
 1-روغن را در ماهيتابه گودي کاملاً داغ کنيد و لوبياها را يک تا 2 دقيقه درآن تفت دهيد تا کمي نرم شوند ،سپس آنها را از ماهيتابه درآوريد و روي کاغذ خشک کن مخصوص قرار دهيد تا روغن اضافي شان جذب شود.
 به وسيله قاشقي روغن داخل ماهيتابه را خارج کنيد تا فقط 2 قاشق از آن باقي بماند.
 2-روغن باقيمانده را مجدداً گرم کنيد و زنجبيل را يک تا 2 دقيقه در آن تفت دهيد.
 مجدداً لوبياها را در ماهيتابه بريزيد و به همراه شکر، سس سويا، کمي نمک وفلفل تفت بدهيد وخوب هم بزنيد، بعد آنها را بلافاصله در ظرف مورد نظر ريخته وسرو نماييد.  
منبع:نشريه ايرانيان شماره 34