مواد لازم براي 4 نفر
روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
سينه مرغ بدون پوست و استخوان: 4 تکه
آب مرغ: 1 1/4 پيمانه
پياز قرمز خلال شده:1 عدد
آب:1 1/4 پيمانه
انگور قرمز بدون هسته:115 گرم
نمک وفلفل: به مقدار لازم
برگ ريحان تازه جهت تزيين : به مقدار لازم
سالاد از انواع مورد نظر جهت سرو با غذا
طرز تهيه
1-2 قاشق غذاخوري از روغن را در ماهيتابه بزرگ و گودي حرارت داده و تکه هاي مرغ را روي حرارت متوسط حدود 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهند، بعد آنها را از ماهيتابه درآوريد و روي کاغذ خشک کن مخصوص قرار دهيد تا روغن اضافي شان جذب شود.
2-بقيه روغن را در ماهيتابه حرارت داده و پياز را حدود 3 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم و قهوه اي رنگ شود.
3-دراين مرحله آب و آب مرغ را با هم مخلوط کنيد و در ماهيتابه گودي بريزيد و بجوشانيد و مقداري نمک و فلفل به آن بزنيد و بعد مرغ ها را درآن بريزيد.
پس از جوش آمدن حرارت را کم کنيد و درب ظرف را بگذاريد و مواد را حدود 20 دقيقه بپزيد تا مرغ ها کاملاً نرم شوند. در طي اين مدت غذا را هم بزنيد.
4-انگورها را دو نيم کرده و آنها را به مخلوط قبل بيفزاييد وروي حرارت ملايم قرار دهيد. نمک و فلفل غذا را اندازه کنيد و بعد آن را در ظرف مورد نظرتان بريزيد و با برگ ريحان تازه تزيين نموده و به همراه انواع سالادهاي مورد نظرتان سرو نماييد.
منبع:نشريه ايرانيان شماره 34