جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک مرغ انگوري
-(10 Body) 
خوراک مرغ انگوري
Visitor 1174
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4 نفر
روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
سينه مرغ بدون پوست و استخوان: 4 تکه
آب مرغ: 1 1/4 پيمانه
پياز قرمز خلال شده:1 عدد
آب:1 1/4 پيمانه
انگور قرمز بدون هسته:115 گرم
نمک وفلفل: به مقدار لازم
برگ ريحان تازه جهت تزيين : به مقدار لازم
سالاد از انواع مورد نظر جهت سرو با غذا

خوراک مرغ انگوري

طرز تهيه
1-2 قاشق غذاخوري از روغن را در ماهيتابه بزرگ و گودي حرارت داده و تکه هاي مرغ را روي حرارت متوسط حدود 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهند، بعد آنها را از ماهيتابه درآوريد و روي کاغذ خشک کن مخصوص قرار دهيد تا روغن اضافي شان جذب شود.

خوراک مرغ انگوري

2-بقيه روغن را در ماهيتابه حرارت داده و پياز را حدود 3 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم و قهوه اي رنگ شود.
3-دراين مرحله آب و آب مرغ را با هم مخلوط کنيد و در ماهيتابه گودي بريزيد و بجوشانيد و مقداري نمک و فلفل به آن بزنيد و بعد مرغ ها را درآن بريزيد.

خوراک مرغ انگوري

پس از جوش آمدن حرارت را کم کنيد و درب ظرف را بگذاريد و مواد را حدود 20 دقيقه بپزيد تا مرغ ها کاملاً نرم شوند. در طي اين مدت غذا را هم بزنيد.

خوراک مرغ انگوري

4-انگورها را دو نيم کرده و آنها را به مخلوط قبل بيفزاييد وروي حرارت ملايم قرار دهيد. نمک و فلفل غذا را اندازه کنيد و بعد آن را در ظرف مورد نظرتان بريزيد و با برگ ريحان تازه تزيين نموده و به همراه انواع سالادهاي مورد نظرتان سرو نماييد.

منبع:نشريه ايرانيان شماره 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image