مواد لازم براي 4 نفر
 روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
 سينه مرغ بدون پوست و استخوان: 4 تکه
 آب مرغ: 1 1/4 پيمانه
 پياز قرمز خلال شده:1 عدد
 آب:1 1/4 پيمانه
 انگور قرمز بدون هسته:115 گرم
 نمک وفلفل: به مقدار لازم
 برگ ريحان تازه جهت تزيين : به مقدار لازم
 سالاد از انواع مورد نظر جهت سرو با غذا 

 طرز تهيه
 1-2 قاشق غذاخوري از روغن را در ماهيتابه بزرگ و گودي حرارت داده و تکه هاي مرغ را روي حرارت متوسط حدود 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهند، بعد آنها را از ماهيتابه درآوريد و روي کاغذ خشک کن مخصوص قرار دهيد تا روغن اضافي شان جذب شود. 

 2-بقيه روغن را در ماهيتابه حرارت داده و پياز را حدود 3 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم و قهوه اي رنگ شود.
 3-دراين مرحله آب و آب مرغ را با هم مخلوط کنيد و در ماهيتابه گودي بريزيد و بجوشانيد و مقداري نمک و فلفل به آن بزنيد و بعد مرغ ها را درآن بريزيد. 

 پس از جوش آمدن حرارت را کم کنيد و درب ظرف را بگذاريد و مواد را حدود 20 دقيقه بپزيد تا مرغ ها کاملاً نرم شوند. در طي اين مدت غذا را هم بزنيد. 

 4-انگورها را دو نيم کرده و آنها را به مخلوط قبل بيفزاييد وروي حرارت ملايم قرار دهيد. نمک و فلفل غذا را اندازه کنيد و بعد آن را در ظرف مورد نظرتان بريزيد و با برگ ريحان تازه تزيين نموده و به همراه انواع سالادهاي مورد نظرتان سرو نماييد.  
منبع:نشريه ايرانيان شماره 34