مواد لازم برا ي6 نفر
 روغن آفتابگردان: 2 قاشق غذاخوري
 فيله گوساله بريده شده به قطعات 2/5 سانتي متري: 675 گرم
 پياز ريز پوست کنده: 350 گرم
 سير له شده:1 عدد
 قارچ ريز:225 گرم
 آلو قيصي کوچک: 3/4 پيمانه
 آب گوشت: 2 پيمانه
 رب گوجه فرنگي : 1 قاشق غذاخوري
 نمک وفلفل: به مقدار لازم
 سبزي هاي تازه خرد شده از انواع مورد نظر: 2 قاشق غذاخوري
 گوشت چرخ کرده: 200 گرم
 آرد: 1 پيمانه 

 طرز تهيه:
 1-فر را با 160 درجه سانتي گراد روشن کنيد. روغن رادر قابلمه بزرگي حرارت داده و گوشت هاي تکه شده را در آن تفت دهيد تا قهوه اي رنگ شوند،سپس آنها را از قابلمه خارج کنيد. 

 2-پيازهاي ريز درسته را بههمراه سير وقارچ در باقيمانده روغن حدود 5 دقيقه تفت دهيد وهم بزنيد، بعد مجدداً تکه هاي گوشت را در قابلمه بريزيد وقيصي ، آب گوشت ورب گوجه فرنگي را به همراه مقدار مناسبي نمک و فلفل به مواد بيفزاييد. 

 3-پس از جوش آمدن آب ظرف را از روي حرارت گاز برداريد و درب آن را ببنديد و حدود 1/5 تا 2 ساعت در فر قرار دهيد تا گوشت کاملاً پخته و نرم شود. در طي اين مدت مواد را يک تا 2 بار هم بزنيد و در صورت لزوم به آن مقداري آب مرغ يا آب بيفزاييد. 

 4-در طي اين مدت آرد و گوشت چرخ کرده را در کاسه اي با سبزي هاي معطر مخلوط کرده و به شکل کوفته قل قلي درآوريد ودر ظرف نشکني ريخته و داخل فر بگذاريد. درب ظرف را برداريد و حدود 20 دقيقه حرارت فر را زياد کنيد و بعد آن را از فر در آورده و در ظرف مورد نظر بريزيد و روي آن را با سبزي هاي تازه تزيين نموده و سرو نماييد.  
منبع:نشريه ايرانيان شماره 34