مواد لازم جهت تهيه 12 عدد
 ارگانو يا آويشن تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
 پنير ريوتاي کم چرب : 80 گرم
 فلفل قرمز بدون دانه خرد شده: 1 عدد کوچک
 رب گوجه فرنگي: 1 قاشق غذاخوري
 نان سبوس دار برشي: 6 برش
 پنير پارمزان رنده شده: 2 قاشق غذاخوري
 طرز تهيه
 1-درکاسه اي ارگانو يا آويشن را با پنير ريکوتا، فلفل قرمز و رب گوجه فرنگي مخلوط نماييد.
 2-هرکدام از نان برشي ها را با قالب يا چاقو به شکل 2 عدد دايره 5 سانتي متري قالب بزنيد و آنها را در فر يا دستگاه گريل برشته کنيد.
 3-مخلوط تهيه شده در مرحله اول را روي نان برشي هاي برشته بماليد و در لايه آخر روي آنها پنير پارمزان رنده شده بريزيد.
 4-ميني پيتزاها را در سيني فر چرب شده بچينيد و يا 180 درجه سانتي گراد تا زمان آب شدن پنير روي آنها در فر قرار دهيد. 

 مواد لازم براي 2 نفر
 سير له شده: 1 حبه
 زنجبيل تازه رنده شده: 1قاشق چايخوري
 هويج خرد شده: 1 عدد متوسط
 فلفل دلمه اي قرمز خرد شده: 2 عدد کوچک
 کدوي خرد شده: 2 عدد کوچک
 برنج نيمه پخته : 1 پيمانه
 سس سوياي کم نمک: 2 قاشق غذاخوري
 پياز خرد شده: 3عدد
 برگ گشنيز خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
 طرز تهيه
 1-در ماهيتابه گود نچسبي سير و زنجبيل را به همراه آب مخلوط کرده و آنها را روي حرارت قرار دهيد تا زنجبيل نرم شود.
 2-هويج، فلفل دلمه اي و کدو را به مواد بيفزاييد و حدود 5 دقيقه بپزيد. بقيه مواد را هم در ماهيتابه بريزيد و آنها را روي حرارت هم بزنيد، سپس درب ظرف را ببنديد و حرارت را کم کنيد تا برنج کاملاً نرم شود.
 3- غذاي آماده شده را در ظرف مورد نظر بريزيد و در صورت تمايل با ماست يا سالاد سرو نماييد.  
منبع:نشريه ي ايرانيان شماره 34