جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
هوموس با گوشت
-(2 Body) 
هوموس با گوشت
Visitor 1210
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم جهت تهيه 2 پيمانه
نخود :1پيمانه
آبليمو: 1/2 پيمانه
آب سرد: 1/4 پيمانه
سير خردشده: 3 حبه
نمک: 1/4 قاشق چايخوري
سس تاهيني(Tahina): 1/4 پيمانه
سس تاهيني اضافه: 2 قاشق غذاخوري
مواد لازم جهت تهيه مايه گوشتي
گوشت بره خرد شده: 60 گرم
نمک وفلفل: به مقدار لازم
روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
پودر فلفل دلمه اي قرمز(پاپريکا):1 تا 2 قاشق غذاخوري

هوموس با گوشت

طرزتهيه
1- نخود را از شب قبل در آب سرد خيس کنيد تا حجمش تقريباً سه برابر شود ،بعد آن رادر آبکشي بريزيد و در قابلمه بزرگي حدود 1/5 ساعت بجوشانيد تا نرم شود.
2-نخود پخته شده را به همراه آبليمو، نمک ،سير وتاهيني در مخلوط کن بريزيد و کاملا با هم مخلوط کنيد، سپس درحالي که دستگاه مخلوط کن روشن است ، آب را کم کم به مواد اضافه کنيد تا پوره لطيفي تهيه شود.
نمک و فلفل مخلوط را اندازه کنيد و در صورت تمايل درآن آبليموي بيشتري بريزيد. پوره تهيه شده را در کاسه مورد نظر بريزيد و وسط آن را با پشت قاشق کمي گود کنيد .
2-جهت تهيه مايه گوشتي: در کاسه بزرگي گوشت را بانمک ، فلفل و روغن زيتون مخلوط کنيد و مواد را حدود 10 دقيقه کنار بگذاريد تا گوشت مزه دار شود، سپس آنها را در ماهيتابه نچسبي به همراه آب خودش تفت دهيد تا طلايي رنگ و نرم شود.
تکه هاي گوشت سرخ شده را در گودي وسط هوموس بريزيد وبا پودر فلفل دلمه اي قرمز تزيين کنيد ، بدين ترتيب که چشت چنگالي را خيس کرده در پودر پاپريکا (فلفل قرمز) فرو ببريد و روي هوموس فشار دهيد تا درآن بيفتد، چنگال رامجدداً بشوييد و اين عمل راچند بار تکرار کنيد.

منبع:نشريه ي ايرانيان ش 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image