مواد لازم براي 6 نفر
 نان عربي: 1 عدد
 برگ کاهو: 8 تا 12 عدد
 گوجه فرنگي خرد شده: 2عدد
 نمک وفلفل: به مقدار لازم
 پيازچه خرد شده:1/2 پيمانه
 جعفري خرد شده: 1/4 پيمانه
 برگ نعناع خردشده:1/4 پيمانه
 کاهوچيني: چند برگ
 خيار بدون پوست خرد شده: 1عدد
 تربچه حلقه شده(درصورت تمايل):2 تا 3 عدد
 مواد لازم جهت تهيه سس سماق
 روغن زيتون: 4 قاشق غذاخوري
 آبليمو:3 قاشق غذاخوري
 نمک و فلفل:به مقدار لازم
 سير له شده:1/2 حبه
 سماق :2 قاشق غذاخوري
 آبجوش:1قاشق غذاخوري 

 طرزتهيه
 1-فر را با 160 درجه سانتيگراد روشن کنيد. يک نان عربي گرد نازک را به تکه هاي کوچک تري برش زده و در سيني فر قرار دهيد و آن را حدود 8 دقيقه در فر بگذاريد تا برشته و طلايي رنگ شود، مراقب باشيد که نسوزد.
 2-کاهوها و تربچه ها را در آب سرد خيس کنيد وبعد در آبکشي بريزيد تا آب اضافي شان خارج شود.
 3-گوجه فرنگي ها را در کاسه اي قرار دهيد، رويشان نمک، فلفل و کمي سماق بريزيد و حدود 15 دقيقه کنار بگذاريد.
 4-کاهوها را خرد کرده وبه همراه بقيه مواد لازم براي سالاد در کاسه اي بريزيد.
 5-جهت تهيه سس سماق:تنها کافي است کليه مواد لازم آن را با يکديگر خوب مخلوط کنيد. اين سس را روي سالاد بريزيد و آن را با نعناع تازه تزيين نموده و 5 دقيقه صبر کنيد تا سس به خورد سالاد برود، بعد آن را سرو نماييد.  
منبع:نشريه ي ايرانيان شماره 34