مواد لازم براي 6 نفر
نان عربي: 1 عدد
برگ کاهو: 8 تا 12 عدد
گوجه فرنگي خرد شده: 2عدد
نمک وفلفل: به مقدار لازم
پيازچه خرد شده:1/2 پيمانه
جعفري خرد شده: 1/4 پيمانه
برگ نعناع خردشده:1/4 پيمانه
کاهوچيني: چند برگ
خيار بدون پوست خرد شده: 1عدد
تربچه حلقه شده(درصورت تمايل):2 تا 3 عدد
مواد لازم جهت تهيه سس سماق
روغن زيتون: 4 قاشق غذاخوري
آبليمو:3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل:به مقدار لازم
سير له شده:1/2 حبه
سماق :2 قاشق غذاخوري
آبجوش:1قاشق غذاخوري
طرزتهيه
1-فر را با 160 درجه سانتيگراد روشن کنيد. يک نان عربي گرد نازک را به تکه هاي کوچک تري برش زده و در سيني فر قرار دهيد و آن را حدود 8 دقيقه در فر بگذاريد تا برشته و طلايي رنگ شود، مراقب باشيد که نسوزد.
2-کاهوها و تربچه ها را در آب سرد خيس کنيد وبعد در آبکشي بريزيد تا آب اضافي شان خارج شود.
3-گوجه فرنگي ها را در کاسه اي قرار دهيد، رويشان نمک، فلفل و کمي سماق بريزيد و حدود 15 دقيقه کنار بگذاريد.
4-کاهوها را خرد کرده وبه همراه بقيه مواد لازم براي سالاد در کاسه اي بريزيد.
5-جهت تهيه سس سماق:تنها کافي است کليه مواد لازم آن را با يکديگر خوب مخلوط کنيد. اين سس را روي سالاد بريزيد و آن را با نعناع تازه تزيين نموده و 5 دقيقه صبر کنيد تا سس به خورد سالاد برود، بعد آن را سرو نماييد.
منبع:نشريه ي ايرانيان شماره 34