جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک گوشت وباميه
-(5 Body) 
خوراک گوشت وباميه
Visitor 1023
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 6 تا 8 نفر
گوشت ران بره تکه شده:900 گرم
سير له شده: 4 حبه
روغن زيتون: 4 قاشق غذاخوري
پياز خرد شده: 3عدد متوسط
تخم گشنيز:2 قاشق غذاخوري
ادويه Biz har:2 2 قاشق چايخوري
تخم زيره: 2 قاشق چايخوري
دانه هل خردشده: 5 عدد
ميخک: 3 عدد
فلفل سبز حلقه شده: 2عدد
ليموعماني:1 عدد
نمک وفلفل: به مقدار لازم
گوجه فرنگي بدون پوست و دانه خرد شده: 1 کيلوگرم
آب گوشت يا آب:3پيمانه
کره يا روغن زيتون: 1قاشق غذاخوري
باميه: 250 گرم
زنجبيل تازه رنده شده: 1قاشق غذاخوري
باميه:250 گرم
زنجبيل تازه رنده شده: 1 قاشق چايخوري
گشنيز تازه خرد شده: 1/4 پيمانه

خوراک گوشت وباميه

طرزتهيه
1-درکاسه بزرگي تکه هاي گوشت را با نيمي از سيرها، يک قاشق غذاخوري از روغن زيتون و کمي نمک وفلفل مخلوط کرده و آنها را خوب زير ورو کنيد تاگوشت با ساير مواد مخلوط شود. درب ظرف را ببنديد و گوشت را حدود 15 دقيقه دردماي معمولي اتاق قرار دهيد تا مزه دار شود.
2-دريک قاشق ديگر از روغن زيتون را در قابلمه بزرگي حرارت داده وتکه هاي گوشت مزه دار شده را طي چند مرحله در آن تفت دهيد تا قهوه اي رنگ شوند، سپس آنها را در کاسه اي ريخته و کنار بگذاريد. با ريختن مقداري ديگر روغن در قابلمه، پياز را حدود 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
3-تخم گشنيز را در هاون بکوبيد و به همراه ادويه Bizhar ،زيره ، هل و ميخک حدود 2 دقيقه با مابقي روغن در قابلمه تفت دهيد تا عطرشان بلند شود، مراقب باشيد ادويه ها نسوزند و به کف قابلمه نچسبند.
در صورت نياز مي توانيد درحين اين عمل مقداري آب به قابلمه بيفزاييد. در اين مرحله فلفل سبز، ليموعماني و گوجه فرنگي را به همراه مقدار مناسبي از نمک وفلفل اضافه کنيد.
4-آب يا آب گوشت را به مخلوط روي گاز بيفزاييد و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنيد.قابلمه را بدون بستن درب آن حدود نيم ساعت روي حرارت قرار دهيد تا آب اضافي گوجه فرنگي تبخير شده و حدوداً به 4 پيمانه برسد وکمي غليظ شود.
دراين مرحله گوشت را به مواد اضافه کنيد و درب قابلمه را ببنديد و حدود 20 تا 25 دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گوشت نرم شود.
5-15 دقيقه قبل از کشيدن غذا، کره يا روغن زيتون را در ماهيتابه نچسبي حرارت داده و زنجبيل، مابقي سيرها ، گشنيز تازه خرد شده و باميه را با هم تفت دهيد.
مقداري نمک و فلفل به مواد اضافه کنيد و آنها را چند دقيقه تفت دهيد ، بعد مخلوط را درقابلمه محتوي گوشت بريزيد و حدود 2 دقيقه بپزيد. خوراک را پس از کشيدن در ظرف موردنظربا مقداري گشنيز خرد شده تزيين نموده و در صورت تمايل به همراه برنج سرو نماييد.
منبع:نشريه ي ايرانيان ش 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image