مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
آرد 3/4 پيمانه
زنجبيل خرد شده:1قاشق چايخروي
سيرله شده:3-2حبه
پودر فلفل قرمز:2قاشق چايخوري
نمک:1قاشق چايخوري
زردچوبه:1/2 قاشق چايخوري
فلفل سبز تازه خردشده:2 عدد
گشنيز تازه خرد شده:1/2 پيمانه
آب:1/1/4 پيمانه
ماهي بدون استخوان(هرنوع به دلخواه):1 عدد 1کيلوگرمي
برنج پخته شده جهت سرو با ماهي : به مقدار مورد نظر
ليموي حلقه شده جهت تزيين: 2 عدد
فلفل سبز: 6 عدد
طرز تهيه
1-آرد را به همراه زنجبيل ، سير، پودر فلفل، نمک و زردچوبه در کاسه بزرگي خوب مخلوط کرده و فلفل سبز و گشنيز را هم به آنها اضافه کنيد.
دراين مرحله آب را به تدريج به مواد بيفزاييد تا مايه نسبتاً غليظي تهيه شود، اين مايه را کنار بگذاريد.
2- با استفاده از چاقوي تيزي ماهي پاک شده را 8 قسمت کرده وتکه هاي ماهي را در مخلوط آردي تهيه شده در مرحله قبل فرو ببريد تا کاملا به آن آغشته شود، بعد آنها را بتکانيد تا آرد اضافه شان بريزد.
3-ماهي ها را در روغن با حرارت متوط سرخ کنيد و در طي پخت آنها را پشت و رو نماييد تا دو طرفشان کاملاً طلايي رنگ شود.
ماهي هاي سرخ شده را در ظرف موردنظر چيده واطراف آن را با حلقه هاي ليمو و فلفل سبز تزيين کنيد و با برنج سرو نماييد.
منبع: نشريه ي ايرانيان ش 34