موادلازم براي 8 نفر
سرکه بالزاميک يا سرکه خرما: 1 پيمانه
آبگوشت :1/2 پيمانه
روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
برگ ريحان تازه :1/2 پيمانه
سيرله شده:3 حبه
گوشت دنده استيکي:8 عدد(حدود 2/400 کيلوگرم)
سيب زميني خردشده:8 عدد
کره:2قاشق غذاخوري
پنير پارمزان رنده شده:1/2 پيمانه
شير:3/4 پيمانه
طرز تهيه
1-در کاسه بزرگ غيرفلزي سرکه، آب گوشت ،روغن زيتون ، سير و برگ ريحان را با تکه هاي گوشت مخلوط کنيد وروي ظرف را بپوشانيد و حدود 3 ساعت در يخچال قرار دهيد.
2-فر را با 180 درجه سانتيگراد روشن کنيد. سيب زميني ها را بخارپز کرده يا در قابلمه با کمي آب بپزيد تا نرم شوند ،سپس آنها را در کاسه بزرگي با شير، کره و پنير پارمزان به صورت پوره در آوريد.
3-گوشت ها را طي چند مرحله در باربيکيو، کباب پز يا گريل کبابي کنيد تا هر طرف آنها پس از 5 دقيقه قهوه اي رنگ شود. استيک ها را در سيني فر قرار دهيد و آنها را بدون پوشاندن رويشان 10 دقيقه بپزيد تا کاملاً نرم شوند.
4-جهت تهيه سس ويژه، مايه اي که در مرحله يک تهيه کرده بوديد را حدود 10 دقيقه در قابلمه کوچيک بجوشانيد تا سس غليظي تهيه شود.
حالا استيک ها را به همراه سس ويژه و پوره سيب زميني سرونماييد.
منبع:نشريه ي ايرانيان ش 34