جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوفته بره با سس گوجه فرنگي
-(3 Body) 
کوفته بره با سس گوجه فرنگي
Visitor 1141
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 6 نفر
گوشت ران بره چرخ کرده: 500 گرم
پياز خردشده:2 عدد متوسط
گشنيز:1/4 پيمانه
جعفري: 1/4 پيمانه
نعناع: 1/4 پيمانه
سماق: 2 قاشق غذاخوري
نمک وفلفل: 1 قاشق غذاخوري
ادويه Bizhar :
1قاشق غذاخوري
مواد لازم جهت تهيه سس گوجه فرنگي
برگ گشنيز تازه:1/4 پيمانه
پياز: 2عدد متوسط
روغن زيتون:2 قاشق غذاخوري
تخم گشنيز:1قاشق چايخوري
گوجه فرنگي : 6عدد درشت
فلفل سبز خرد شده: 2 عدد
سير پوره يا له شده: 3 حبه
ارگانو يا آويشن: 1 قاشق چايخوري
نمک وفلفل: به مقدار کافي
آب:1 پيمانه

کوفته بره با سس گوجه فرنگي

طرز تهيه
1-گوشت چرخ کرده را به همراه ساير مواد در مخلوط کن کاملاً مخلوط نماييد، سپس با دست مايه گوشتي را خوب ورز دهيد تا کاملاً منسجم شود.
2-مايه گوشتي تهيه شده را به 6 قسمت مساوي تقسيم کرده و آنها را به شکل لوله هاي ضخيمي درآوريد و داخل يک سيخ چوبي فرو کنيد. روي کوفته ها را بپوشانيد و آنها را حدود يک ساعت در يخچال قرا ردهيد تا خودشان را بگيرند.
3-درطي اين مدت منقل زغالي ،کباب پز يا باربيکيو را آماده کرده و روي کوفته ها را با کمي روغن زيتون چرب کنيد و آنها را در حالي که دائماً مي چرخانيد حدود 8 دقيقه يا تا زمان قهوه اي شدن کباب کنيد و سريع با سس گوجه فرنگي تهيه شده و انواع نان هاي مورد نظرتان سرو نماييد.
4-جهت تهيه سس گوجه فرنگي: برگ گشنيزها را در مخلوط کن خرد کنيد، سپس آنها را خارج نموده و پياز را در مخلوط کن له کنيد و آن را حدود 5 دقيقه در ماهيتابه کوچکي در روغن زيتون تفت دهيد اما مراقب باشيد که قهوه اي تيره نشود.
پس از سابيدن تخم گشنيز ، آن را در ماهيتابه پيازها بريزيد و بعد گوجه فرنگي هاي خرد شده، فلفل سبز خرد شده، سير، ارگانو و نمک وفلفل را به آنها اضافه نموده و حدود 3 دقيقه روي حرارت هم بزنيد و پس از افزودن آب، سس را مدتي روي حرارت قرار دهيد و در آخر گشنيزهاي خرد شده را در آن بريزيد. سس را تا زمان سرو با غذا گرم نگه داريد.
نشريه ي ايرانيان ش 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image