مواد لازم براي 6 تا 8نفر
 گوشت چرخ کرده گوسفندي:450 گرم
 گوشت چرخ کرده گوساله:450 گرم
 پياز رنده شده:1 عدد درشت
 سير له شده:2 حبه
 سماق:1 قاشق غذاخوري
 جوش شيرين:2قاشق چايخوري
 1/4 قاشق چايخوري زعفران حل شده در 1 قاشق غذاخوري آبجوش
 گوجه فرنگي نصف شده:6 تا 8 عدد
 کره آب شده: 1 قاشق چايخوري
 نمک وفلفل: به مقدار لازم 

 طرز تهيه
 1-گوشت چرخ کرده ها را در کاسه بزرگي با پياز،سير،سماق ،زعفران ،جوش شيرين و نمک وفلفل مخلوط کنيد.
 2-مايه گوشتي را با دست تميز ورز بدهيد تاکاملاً منسجم شود. مي توانيد جهت جلوگيري از چسبيدن مايه گوشتي به دستتان، مقداري آب کنارتان بگذاريد و دائم دستتان را با آن خيس کنيد. 

 3-مايه گوشتي را به شکل کوفته هايي درآوريد و مطابق شکل هر 3 عدد را دريک سيخ صاف فلزي فرو کنيد.سر و ته گوشت را با انگشت به سيخ بچسبانيد تا از آن جدا نشود.
 4-زماني که منقل زغالي يا دستگاه گريل شما گرم شود، کباب ها و گوجه ها را تا زمان مغز پخت شدن در آن کباب کنيد و در طي زمان پخت روي آنها را با کره چرب کنيد تا خشک نشوند. کباب هاي آماده شده را با برنج سرو کنيد.  

 منبع: نشريه ي ايرانيان ش 34