جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کباب لقمه
-(12 Body) 
کباب لقمه
Visitor 1081
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 6 تا 8نفر
گوشت چرخ کرده گوسفندي:450 گرم
گوشت چرخ کرده گوساله:450 گرم
پياز رنده شده:1 عدد درشت
سير له شده:2 حبه
سماق:1 قاشق غذاخوري
جوش شيرين:2قاشق چايخوري
1/4 قاشق چايخوري زعفران حل شده در 1 قاشق غذاخوري آبجوش
گوجه فرنگي نصف شده:6 تا 8 عدد
کره آب شده: 1 قاشق چايخوري
نمک وفلفل: به مقدار لازم

کباب لقمه

طرز تهيه
1-گوشت چرخ کرده ها را در کاسه بزرگي با پياز،سير،سماق ،زعفران ،جوش شيرين و نمک وفلفل مخلوط کنيد.
2-مايه گوشتي را با دست تميز ورز بدهيد تاکاملاً منسجم شود. مي توانيد جهت جلوگيري از چسبيدن مايه گوشتي به دستتان، مقداري آب کنارتان بگذاريد و دائم دستتان را با آن خيس کنيد.

کباب لقمه

3-مايه گوشتي را به شکل کوفته هايي درآوريد و مطابق شکل هر 3 عدد را دريک سيخ صاف فلزي فرو کنيد.سر و ته گوشت را با انگشت به سيخ بچسبانيد تا از آن جدا نشود.
4-زماني که منقل زغالي يا دستگاه گريل شما گرم شود، کباب ها و گوجه ها را تا زمان مغز پخت شدن در آن کباب کنيد و در طي زمان پخت روي آنها را با کره چرب کنيد تا خشک نشوند. کباب هاي آماده شده را با برنج سرو کنيد.

کباب لقمه

منبع: نشريه ي ايرانيان ش 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image