مواد لازم براي 6 تا 8نفر
گوشت چرخ کرده گوسفندي:450 گرم
گوشت چرخ کرده گوساله:450 گرم
پياز رنده شده:1 عدد درشت
سير له شده:2 حبه
سماق:1 قاشق غذاخوري
جوش شيرين:2قاشق چايخوري
1/4 قاشق چايخوري زعفران حل شده در 1 قاشق غذاخوري آبجوش
گوجه فرنگي نصف شده:6 تا 8 عدد
کره آب شده: 1 قاشق چايخوري
نمک وفلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه
1-گوشت چرخ کرده ها را در کاسه بزرگي با پياز،سير،سماق ،زعفران ،جوش شيرين و نمک وفلفل مخلوط کنيد.
2-مايه گوشتي را با دست تميز ورز بدهيد تاکاملاً منسجم شود. مي توانيد جهت جلوگيري از چسبيدن مايه گوشتي به دستتان، مقداري آب کنارتان بگذاريد و دائم دستتان را با آن خيس کنيد.
3-مايه گوشتي را به شکل کوفته هايي درآوريد و مطابق شکل هر 3 عدد را دريک سيخ صاف فلزي فرو کنيد.سر و ته گوشت را با انگشت به سيخ بچسبانيد تا از آن جدا نشود.
4-زماني که منقل زغالي يا دستگاه گريل شما گرم شود، کباب ها و گوجه ها را تا زمان مغز پخت شدن در آن کباب کنيد و در طي زمان پخت روي آنها را با کره چرب کنيد تا خشک نشوند. کباب هاي آماده شده را با برنج سرو کنيد.
منبع: نشريه ي ايرانيان ش 34