مواد لازم براي 4 نفر
روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
سس سويا: 2 قاشق غذاخوري
عسل: 2 قاشق غذاخوري
زنجبيل تازه رنده شده:1 قاشق غذاخوري
روغن کنجد: 1قاشق غذاخوري
فيله سينه مرغ تکه شده: 4 عدد درشت
پيازچه بريده شده به قطعات 2 سانتي متري: 8 عدد
کنجد بوداده: 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه
1-چنانچه براي به سيخ کشيدن تکه هاي مرغ از سيخ چوبي استفاده مي کنيد ، آن را حدود 20 دقيقه درآب خيس کنيد.
جهت تهيه سس مخصوص جوجه، سس سويا را با روغن زيتون ، عسل ، زنجبيل و روغن کنجد در کاسه اي مخلوط نماييد.
2-جوجه ها و پيازچه ها را يکي درميان به سيخ بکشيد و به همراه سس تهيه شده در ظرف کم عمقي غيرفلزي بريزيد. روي ظرف را بپوشانيد و آن را حدود 2 ساعت در يخچال بگذاريد.
3-سيخ هاي محتوي مواد را از آب داخل ظرف درآوريد و روي منقل يا باربيکيو کباب کنيد.
جهت مغز پخت شدن گوشت هر طرف را حدود 4 دقيقه روي حرارت بگذاريد و درحين پخت مايه داخل ظرف را چند بار روي جوجه کباب ها پخش کنيد تا خشک نشوند. پس از نرم شدن تکه هاي گوشت، رويشان کنجد بو داده بريزيد، بعد جوجه ها را روي انواع سبزيجات مورد نظرتان بگذاريد و سرو کنيد.
جهت بو دادن کنجد، آن را در ماهيتابه خشکي بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا طلايي رنگ شود.
منبع: نشريه ي ايرانيان ش 34