مواد لازم براي 4 نفر
 گوشت چرخ کرده:1کيلوگرم
 جعفري خرد شده:1پيمانه
 نعناع خردشده:1/2 پيمانه
 پياز خرد شده:1 پيمانه
 سير له شده:1 حبه
 تخم مرغ: 1 عدد
 نان پيتا: 4 عدد کوچک
 سس فلفل تند(درصورت تمايل):1 قاشق چايخوري
 مواد لازم جهت تهيه سالاد نعناع
 گوجه فرنگي : 3عدد کوچک
 برگ نعناع تازه خرد شده:2قاشق غذاخوري
 پياز خردشده :1 عدد کوچک
 روغن زيتون: 1 قاشق غذاخوري
 آب ليموترش تازه: 2 قاشق غذاخوري 

 طرز تهيه
 1-در کاسه بزرگي گوشت چرخ کرده را با جعفري، نعناع ،پياز ،سير ، تخم مرغ وسس فلفل مخلوط کنيد.
 اين مايه را خوب ورز دهيد و آن را در 8 قسمت کنيد و رويش را بپوشانيد و حدود 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
 2-در طي اين مدت فر را با 160 درجه سانتيگراد روشن کنيد.
 جهت تهيه سالاد نعناع، گوجه فرنگي ها را به حلقه هاي باريکي برش بزنيد و به همراه حلقه هاي نازک پياز، نعناع، روغن زيتون و آبليمو در کاسه اي مخلوط کنيد و به آنها مقدار مناسبي نمک و فلفل بيفزاييد وسالاد را کنار بگذاريد تا مواد طعم يکديگر را بگيرند. 

 3-نان هاي پيتا را در کالذ آلومينيومي بچينيد و حدود 5 تا 10 دقيقه درفر گرم کنيد.
 4-گوشتها را کف دست به حالت همبرگري درآوريد و به وسيله گريل ،باربيکيو يا در ماهيتابه با کمي روغن کباب کرده يا سرخ کنيد.
 پس از قهوه اي شدن دو طرف همبرگرها، نان هاي پيتا را از فر درآوريد و هر عدد نان را از وسط نصف کنيد و دو لايه نازک آن را با دقت از هم باز کنيد، طوري که پاره نشوند.
 5-نان هاي پيتاي پاکتي را با يک عدد همبرگر و مقداري سالاد، نعناع پرکنيد و در صورت تمايل با ماست کم چربي سرو نماييد.  
منبع: نشريه ي ايرانيان ش 34