مواد لازم براي 2 تا 4 نفر
 روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
 خمير پيتزاي آماده: 2 چانه
 کره: 2 قاشق غذاخوري
 قارچ خرد شده:5 پيمانه
 سير له شده: 2 حبه
 جعفري تازه ساطوري شده: 2 قاشق غذاخوري
 رب گوجه فرنگي :2 قاشق غذاخوري
 گوجه فرنگي رنده شده: 6 قاشق غذاخوري
 پنير پيتزاي رنده شده: 3/4 پيمانه
 نمک وفلفل: به ميزان لازم 

 طرز تهيه
 1-ابتدا فر را روشن کنيد و روي دماي 190 درجه سانتي گراد قرار دهيد. کف سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد و آن را با روغن زيتون چرب کنيد و بعد خمير را کف سيني پهن کنيد.
 2-کره را در ماهيتابه اي حرارت داده و قارچ، سير وجعفري را 5 دقيقه در آن روي حرارت ملايم تفت دهيد.
 3-رب گوجه فرنگي و گوجه فرنگي رنده شده را با هم مخلوط کنيد و روي خمير بماليد.
 مخلوط قارچ وسير را روي رب گوجه فرنگي بريزيد. نمک و فلفل را روي مواد بپاشيد و پنير رنده شده را هم روي آنها بريزيد.
 4-سيني فر را به مدت 25 دقيقه در فر قرار دهيد. هنگام سرو مي توانيد روي پيتزا جعفري تازه بريزيد.  
منبع:نشريه ي ايرانيان ش 34